Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Dlaczego przy porodzie jest tyle osób?

Polecane posty

ja widziałam pare filmików (nie z youtube tylko z czegoś innego) że przy jednym porodzie są 2 osoby: ten co odbiera i jeszcze jakiś ktoś stał i też patrzył, a widziałam nagrania gdzie jest 6 osób i to nawet nie wiem kto. 1.od czego to zależy? 2.czy to ktoś wybiera ile osób będzie przy jego porodzie? 3.po co niektóre osoby (te które np. myją dzieci po urodzeniu) stoją przy rodzącej? nie mogą przyjść później? 4.to ile tych osób w końcu tam jest?

Gość kasia czekasia 1980
bo wszyscy chcą sobie na cipkę popatrzyć. :D

Gość nieee kumammmmm
A co to dla ciebie za różnica???? Jak ci zacznie dup[ę rozrywać z bólu to cie będzie 1000 razy walić i le tam jest osób, wokół mnie było 3-5 rożnie, ale zupełnie mnie to nie obchodziło, myślałam tylko o tym co zrobić żeby nie zdechnąć z bólu

Gość nieee kumammmmm
Poza tym co to w ogóle za sranie jest.... Jest tyle osób i le jest w danej chwili potrzebnych, dla Twojego dobra i bezpieczeństwa dziecka, nikt chyba z nudów nie stoi i nie gapi się w krocze rodzącej :o

no nie wiem. na filmikach czasami widzę że tylko stoją z tyłu i sie gapią...

Gość k jkjh
Moze widziałąs studentow?czasami sa przy porodzie.U mnie było róznie ale 3 a w trakcie całego porodu t w,asnie okolo 5 w tym 3 polozne i 2 lekarki