Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbbbbbbcccccccccc

czy uwazacie ,ze blondynki naturalne są brzydkie?

Polecane posty

Gość hhhjjjjjjjjj
no i trzeba jeszcze dodać, że ich włosy latem blakną, a potem jak odrastają ciemniejsze, to masakrycznie to wygląda.

Gość Laura22323
hhhjjjjjjjjj- smieszna jestes z tej z tej zadzrosci sorry...;) mowie ci przejedz sie np do Lwowa zobaczysz tyle ładnych blondyneczek ,ze pewnie tylko Twoja zazdrosc sie jeszcze poglebi...

Gość Laura22323
hhhjjjjjjjjj- smieszna jestes z tej z tej zadzrosci sorry...;) mowie ci przejedz sie np do Lwowa zobaczysz tyle ładnych blondyneczek ,ze pewnie tylko Twoja zazdrosc sie jeszcze poglebi...

hhhjjjjjjjjj - a slyszalas kiedyś o umiejetnym makijażu? Brwi da się przyciemnic ( nie czarna krecha, jest wiele opcji). wolę miec jasne brwi, które można przyciemniac w miarę potrzeb niż wielkie krzaczaste które zrastaja się w jedną brew. No i nie wspomnę już o ciemnych włosach na rękach itp. Ale co kto lubi :) Ja się cieszę że mam mało włosów na ciele, a włosy na głowie gęste i długie ( ah te dobre geny... )

Gość hhhjjjjjjjjj
Laura22323, twoje agresywne wypowiedzi świadczą jak bardzo jesteś zakompleksioną osobą, współczuję... Na siłe ludzi nie przekonasz, wiec odpuść sobie.

Gość proekozielona
ja jestem typowa brunetka z zielonymi oczami i zawsze na mnie lecą panowie z krajów ameryki: meksyk kolumbia i inne a takze hiszpnia i po rtugalczycy. Mowili ze kreci ich to ze mam piekne zielone oczy. a wlosi fakt, prawie zerowe powoedzenie, zawsze woleli moje frends blondie. :) take zwiewne, bez wyrazistej urody.

"no i trzeba jeszcze dodać, że ich włosy latem blakną, a potem jak odrastają ciemniejsze, to masakrycznie to wygląda." Komu blakna to blakna. Mi np robią się złote pasemka ( jak noszę spiete włosy) i nawet fryzjerka dziwi się że nigdy nie farbowalam włosów ani nie robiłam pasemek.

Gość hhhjjjjjjjjj
To rozmawiamy o naturalnym pięknie czy o umiejętnym makijażu? zdecydujcie się w koncu.

Gość ja jestem blondynka
z niebieskimi oczami i dobrze mi z tym ;) na brak powodzenia nie narzekam a komentarze kobiet mnie nie interesuja :)

Gość Laura22323
ales ty durna ja nie moge.. agresywne wypowiedzi? ja nie atakuje brunetek ,a ty blondynki ciagle co swiadczy o twoich kompleksach tylko...

Gość hhhjjjjjjjjj
A gdzie ja atakuję? Wyrażam swoje zdanie. Pytanie brzmi czy uważacie że blondynki naturalne są brzydkie. Moja odpowiedź: tak, uważam że są brzydkie, nie podobają mi się wizualnie. I tyle w temacie.

Gość Laura22323
ale wiesz mnie nie zalezy zeby sie podobac tobie grunt ,ze sie podobam facetom ;) a jestes sfrustrowana bo odpowiadasz na taki durny temat ,ze niby sa brzydkie... a brunetki napewno sa pospolite bo jest ich ponad 95 % na świecie czyli znaczna wiekszosc kobiet ma ciemne włosy ... takie sa fakty niestety

Gość ja jestem blondynka
brunetka zawsze powie ze blondynki sa brzydkie :) dlatego mnie tez zdanie innych kobiet nie interesuje :) wazne co mysla faceci

Oczywiscie że o naturalnym pięknie. Chciałabym zobaczyć brunetki bez makijażu, które nie regulują brwi i mają zarosniete pół czoła :) naturze trzeba pomóc. Ale skoro ty jedziesz po ekstremalnych przypadkach to czemu ja nie mam tego robić? Widuje takie zupełnie naturalne ciemnowlose bardzo często. Z meszkiem pod nosem. Nie jest to piękne.

Gość papadontpricz
ja kiedys zobaczyłem moja sasiadke blondynke ,bez makijazu i powiedziałem dzień dobry bo nie poznałem ryja

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mało jest ładnych naturalnych jasnych blondynek ale to dlatego, że jest ogólnie mało naturalnych jasnych blondynek :P. Tak samo jak mało brzydkich naturalnych jasnych blondynek. Najwięcej oczywiście jest przeciętnych z urody naturalnych jasnych blondynek ale ich też jest mało. Ja mam koleżankę bardzo ładną naturalną jasną blondynkę i bardzo jej zazdroszczę włosów, bo ona na prawdę ma się czym chwalić. Piękne, bardzo gęste włosy w kolorze jasnego popielatego blondu. Ale to jest raczej wyjątek. Znacznie częściej włosy w takim kolorze są cienkie. No ale wąsik pod nosem dla odmiany częściej występuje u brunetek, więc coś za coś ;).

Gość proekozielona
ja jestem brunetka taki typ jajk mowia mi znajomi mexykanki badz hiszpanki tylko, ze mam zielone oczy mam faceta z ameryki pld a jesli chodzi o urodę, to są piekne blondynki ktore uwielbiam i brunetki takie z biala cera, czarnymi wloskami na twarzy kolo uszu, okropnie to wyglada i jak mowi facet zre kocha brunetki, bo wielu tak mowi, to ja sie oburzam, bo uwazam, ze brunetka brunetce nie rowna tak jak i blondynka blondynce, sa akie ktore maja cos pieknego w sobie, rysy lub sa pospolite.

Gość blondiAsia
Mam naturalny jasny blond i nie narzekam na powodzenie u facetów:D Fakt mam np jasne brwi ale zawsze je poprawiam henną grafitową i wcale nie wychodzi taki agresywny czarny kolor:) Nie raz widze jak sie ogladaja za mną mężczyźni szczególnie jak załoze tuniczke lub bluzke w moim ukochanym czarnym kolorze

Gość proekozielona
faceci obejrza sie za kazda ktora jest fajna obiektywnie laska twoj kolor nie ma do rzeczy tu nic

Gość proekozielona
faceci obejrza sie za kazda ktora jest fajna obiektywnie laska twoj kolor nie ma do rzeczy tu nic

Gość gość
Ja mam długie i gęste jasno blond włosy oraz naturalnie ciemne rzęsy i brwi. Może nie jestem jakąś tam rasową pięknością, ale przynajmniej się wyróżniam z tłumu :D Dobrze się czuję z moimi złotymi włosami.