Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedząca mama :(

iśc z dzieckiem do lekarza ? bo ostatnio pani doktor mnie ochrzaniła...

Polecane posty

Gość nie wiedząca mama :(

witajcie moja córka 30 lipca skończy rok. raz w życiu miała katar i od razu wpadłam w panikę i pojechałam do lekarza noi dostałam zjebkę że przychodzę do niej z katarem... i teraz córka znowu ma katar ma zmienione oczy troszkę podpuchnięte marudna śpiąca no widać że nie jest zdrowa i czasami kaszle tak ciężko i jej charczy boję się żeby na płuca nie poszło... byłam w aptece kupiłam wodę sterimar witaminę C i Nasivin ale po 1 roku zycia i nie wiem czy mogę jej te kropelki dać ? skoro córka skończy 30 lipca roczek proszę bardzo o rady

Gość rtererter
jeszcze syrop na kaszel katar odciagaj jak nei przejdzie za 2-3 dni to do lekarza

Jeśli widzisz, że z dzieckiem jest coś nie tak, idź do lekarza. Jak sądzę, jest to Twoje pierwsze dziecko, więc masz prawo czegoś nie wiedzieć i czuć się zaniepokojona, a pani doktor niech się buja.

te krople mozesz jej dać po 1 dziennie, najlepiej na noc, zeby sie lepiej spało dodatkowo wapno w syropie i po 10,15 kropli cebionu 2 razy dziennie

Ciekawa lekarka - "niech pani przyjdzie jak dziecko będzie zdrowe" ? :D Rozwaliło mnie to :/ Zmień lekarza

Gość b.e.a.t.a
Idz do lekarza, zeby ja osluchal. To ich praca, zadnej laski Wam nie robia. Z samym katarem bym nie szla, tak samo goraczka bez zadnych dodatkowych objawow - lekarz i tak nie jest w stanie postawic diagnozy, wiec kaze zbijac goraczke i czekac.

Gość kacccia
Idz do lekarza. albo zmien,albo po prostu nie daj sie opieprzac. jak zacznie wydziwiac,to ryknij,ze ona jest tam jak dupa od srania,zeby lrozwiewac watpliwosci rodzicow,ktorzy niepokoja sie stanem zdrowia dziecka. jak jej sie praca nie podoba,to niech sie zwolni. Jak sie obawiasz,to idz,kiedy masz isc,jak dziecko bedzie mialo zapalenie.pluc?

Gość jabym tobie dodatkowo radzila
lekarka pewnie liczy na lapowke :P

Gość zmien lekarza
albo ty ja ochrzan za to ze cie ochrzania za troske o dziecko. Idz do lekarza niech małą osłucha. A na noc na jatar polecam krople z olejkami olbas oil jedną kropelkę na poduszeczkę i będzie jej się super oddychac

Gość herrr kommendante
tak, masz iśc do lekarza ALE NIE KONOWAŁA! tak więc poszukaj sensownego pediatry i się do niego przenieś