Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUZACZEK253

BABIARZ !!!!

Polecane posty

Gość maga89
ale wiesz pisząc do niego dasz mu znak, ze o nim myslisz o tym bardziej stawiasz sie na nizszej pozycji;] a do takiego faceta jedyną taktyką jest po prostu, aby on poczul Twoją wyzszosc nad nim.

Gość LUZACZEK253
:) tak wiem o tym ale czasem aż mnie skręca żeby napisać do niego. A powiedz jak było z Tobą?

LUZACZEK253 czy głownym powodem dlaczego cie ten facet tak kręci jest to, że ma duże doświadczenie w seksie i jesteś pewna, że będzie potrafił cię dobrze wypieprzyć?

Gość LUZACZEK253
dominik1000 co ma niby znaczyć ten komentarz?

Gość maga89
no wiadomo, ciagnie Cie do niego ;-) ja w twoim wieku juz bylam ze swoim facetem, z ktorym jestem do dzis. Ale to co Ci powiedzialam o tej krytyce, braniu " o glebe" itd to swieta racja. nic tak nie kreci faceta, jak chec przypodobania sie kobiecie, ktora po prostu go lekcewazy, czasem da jakis znak, ale tak na serio jest niedostepna. polecam ksiazke "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy", na necie w PDF-ie :] jest nieco przersyowana, feministyczna, ale jakze ma cos w sobie prawdy :))

Gość LUZACZEK253
Tak kręci mnie, jak nikt inny. Czuję do niego niesamowitą chemię. Jego wzrok, patrzył na mnie w taki sposób jakbym była naga, sprawił że po prostu topniałam w środku. A gdy musnął mnie chociażby delikatnie to aż mnie świerzbiło. Nie umiem opisać tego co do niego czuję. Nie jest to miłość. Nie zależy mi na nim tak że miałabym wskoczyć za nim w ogień. Coś jednak mnie do niego ciągnie. Tylko nie wiem co.

Gość nie radziłabym
znam takie typy, spotkali niby w końcu tą jedyną, ożenili się,porobili dzieci,założyli rodziny, a krótko po tym dalej łażą i obściskują się z małolatami po imprezach.

Gość LUZACZEK253
Owszem wiem jest ryzyko. Nie chciałabym być zdradzona ale zastanawiam się czy on kiedyś mógłby się zmienić.

Gość maga89
a no to czyli jest chemia, ciekawe czy on czuje to samo:)) sluchaj najlepsze sa imprezy. kilka drinkow, taniec, moze lekki kontakt fizyczny. a po 2 tancu nagle kubel zimnej wody i idziesz gadac z kims innym:P na zasadzie kija i marchewki:) duzo pewnosci siebie kochana i na pewno bedzie dobrze. a wtedy przekonasz sie, czy w ogole chcesz go zmieniac, bo moze razem sie fajnie zabawicie i zobaczysz, ze nic wiecej z tego nie musi byc. bo teraz pewnie zyjesz nie tyle nim, co niedosytem, ktory musisz zaspokoic, zeby na trzezwo to wszystko ocenic.

LUZACZEK253 po prostu lubisz się bzykać i czujesz, że ten facet móglby cię dobrze zaspokoić.

Gość LUZACZEK253
Zawsze kręcili mnie faceci których nie mogłam mieć, którzy byli rozchwytywani, którzy się bawili, imprezowali, byli duszami towarzystwa. Tak sobie teraz myślę że potem mogłabym być nieszczęśliwa. Jego byłe z nim wytrzymywały. Ostatnia powiedziała mu że no więcej nie będzie znosić że ona pragnęła miłości i oddania a on woli kumpli, próbowała go zmienić. Co śmieszne powiedział mi że on już taki jest i jak panna tego nie zaakceptuje to trudno. Gdy to pisał to widać było że jednak ciężko mu że się rozstali, teraz więc używa. Szuka lasek na szybko. Podobno z tamtą się spotykał 3 tyg. i już tyle. Może to chodzi o szybki numerek? Co ciekawe...wtedy na tej imprezce było mnóstwo okazji by mnie pocałował. On patrzył na mnie, nie odrywał wzroku od moich warg a gdy już myślałam że coś zrobi odwracał wzrok. Chciał mnie zostawić na później czy bał się że go odepchnę przy kumplach?

Gość LUZACZEK253
dominik1000 rozwalasz mnie. Tak lubię się bzykać i on zapewne by mnie zaspokoił tylko że w jego przypadku liczę na coś więcej niż seks.

Gość maga89
albo jest na tyle bezczelny i ma tupet i sie Toba bawi:/ widzac ze sie nim podjarałas. Albo sam cos czuje do Ciebie, ale odstajesz od jego dotychczasowych kobiet ( w sensie roznisz sie, jestes innym typem osoby) i sam nie wie, co z tym fantem zrobic. bo czuje sie niepewnie, jego dotychczasowe zagrywki na Ciebie moga nie zadzialac. grunt zeby on nie odczul, ze chcesz go zmienic, bo na bank ucieknie. Chodzi o to, aby sam zechcial sie zmienic pod Twoim wplywem, a to roznica:] wiesz o czym mowie? zeby sam doszedl do takiego wniosku.

Gość LUZACZEK253
Tyle że pod koniec tej imprezy złapał mnie za nadgarstki odwrócił głowę i wskazał palcem policzek żebym go pocałowała. Nie zrobiłam tego tylko się uśmiechnęłam. Potem dziękował mi za wieczór itd. pisał sms-y. I wciąż bez przerwy dawał mi do zrozumienia że można się spotkać sam na sam u niego no a ja nie skorzystałam.

Gość LUZACZEK253
maga89 ja już niestety idę zostawisz do siebie jakiś kontakt, np e-mail? żebym mogła w razie czego napisać?

Gość maga89
mam ,ale nie podam go na forum, bo zawiera moje imie i nazwisko. Jesli masz jakis swoj mniej oficjalny to sie odezwe:]

Gość LUZACZEK253
Nie wiem czy jesteś maga89, ale podam Ci e-mail wuzetka141@o2.pl jak możesz to się odezwij:)