Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejavoo

podobaja mi sie inni mezczyzni

Polecane posty

Gość dejavoo

Jestem z facetem ponad 4 lata, bardzo mnie pociaga itd. kochamy się. Ale... no własnie "ale". Podobaja mi sie inni faceci. Lubie flirt, wyobrazac sobie rózne sytuacje, nawiazywac z nimi kontakt wzrokowy. Poza tym mam powodzenie i nie jest mi latwo oprzec sie p0okusie. Po prostu lubie sie podobac facetom! czy ktos ma podobnie, czy to ze mna jest cos nietak, ze lubie "innych" facetow, mimoze w sumie nie powinnam miec ochoty na inne znajomosci, skoro mam faceta, ktorego kocham...?

Powiedz mu że jesteś kurrwą i nie potrafisz żyć w związku,może jeszcze sobie ułoży życie z kimś normalnym, 🖐️

Gość dejavoo
Potrafię, o czym swiadczy nasz długi staż :] i wierność. Pytam tylko inne kobiety, czy ktoś przezywa podobne rozterki.

Gość dejavoo
nie rozterki, lecz...?

Gość dejavoo
i jak sobie z tym radzisz?

mam to samo, nie potrafie nie zawiesic wzroku na pieknej kobiecie i nie rozbierac jej w myslach. czasem czuje ze cos ze mna nie tak. teraz jest to o tyle trudniejsze, ze kobiety ubieraja sie zwiewwnie i skapo. i te nogi. ehhh... marzenia

Gość dejavoo
ech no wlasnie... kiedys jak bylam mlodsza i nie tak "seksualna" nie myslalam nawet, ze mozna miec taki problem. a teraz jestem mlodą kobietą, znam swoją wartość i ejstem pewna siebie, co tym bardziej skłania mnie do takich myśli...

Gość dejavoo
HTF - w sensie zdradzasz czy tylko flirtujesz?

Gość iiielenka
ja uwielbiam uwodzić ;)

Gość iiielenka
wyraziłas opinie to zamknij twarz :P

pierwsza zasada - żadna kurrwa nie będzie mi rozkazywać,więc iiielenka spierrdalaj,jako pierwsza,póki mam niezły humor 🖐️

Gość iiielenka
daję w hipermarketach i na dworcu :P

Gość dejavoo
ale o czym Ty mowisz czlowieku, ja tu nie mowie o zdradzie, czytaj ze zrozumieniem :] chodzi mi o chęc uwodzenia, flirt. a nie o to, ze sie z kazdym bzykamy. chodzi o mysli.

Gość przecież to normalne
każdy lubi zawiesić oko na czymś co mu sie podoba,czemu miałbym nie docenić urody czy figury kobiety posiadającej takie atrybuty,ale puszczanie oczek,flirty i "wyobrażanie się w różnych sytuacjach" to już o krok za daleko,bo jaka jest różnica,czy się puszczasz w myślach,czy na żywo? i tak go niedługo zdradzisz

Gość dejavoo
a nienie, mialam na mysli, ze sobie wyobrazam, ze np. on mnie zagaduje, rozmawiamy itd. a nie ze TO robimy.

Gość dejavoo
tomii a jak jest z Toba?

hahahahahahahaha tak,z pewnością to miałaś na myśli :D

"nie jest mi latwo oprzec sie p0okusie. Po prostu lubie sie podobac facetom!ę jak już mówiłem lubię patrzeć na piekne kobiety i nie mam problemu oprzeć się pokusie bo moja jest najpiękniejsza:) i jak czytam takie jak ty to jeszcze bardziej ją doceniam :)

ze mna jest tak ze wszystko pozostaje w sferZe mysli, ale flirtu nigdy nie bylo.

Gość dejavoo
pokusie w sensie takiej , zeby wlasnie nie posłac komus spojrzenia zalotnego itd :] a nie zeby zdradzic. to mam na mysli :]

Ja też tak mam. Lubię się podobać i łapię się na tym, że wychodząc gdzieś, gdzie będą mężczyźni, ładniej się ubieram, więcej czasu poświęcam na makijaż, maluję paznokcie. Taka jestem. Lubię komplementy, lubię, gdy na mnie patrzą, lubię flirt. Ale na tym się kończy. Wracam do swojego mężczyzny i wiem, że to Jego chcę i Jego kocham.

Gość dejavoo
o dokladnie! idealnie to ujelas. mam tak samo. wiem ze sie podobam innym mezczyznom i lubie sie stroic nie tylko dla swojego faceta, lubie widziec w oczach innych mezczyzn , ze robie na nich wrazenie i , ba, nie robie nic, zeby im sie NIE podobac. ale widze, ze chyba taka nasza natura,,,,:) troche mnie pocieszylas:)

u mnie to chyba dlatego ze zona po urodzeniu dziecka kompletnie odpuscila sobie dbanie o siebie. i tak juz 2 lata. o szalonym sexie nie ma mowy. wczoraj probowalem poszalec w kuchni ale tylko mnie zbyla