murb 337 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co na to proboszcz odnośnie zdrady? Nie wiem. O proboszczu nie było mowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Ale to już było i nie wróci więcej... Nie ma takiej opcji, żeby nie wróciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie wiem. O proboszczu nie było mowy. Ale ja mówię, co na to proboszcz i wikary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Ci frustraci jacyś nudni są, libed zabawniejszy w swojej frustracji bo nie chodzi mu tak o bara bara i mniej wulgarny jest. To ten bez wykształcenia..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 76 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: To ten bez wykształcenia..? Gej bez wykształcenia. Pewnie bije matkę. Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Dobra dziewczyny idę ustawić się w kolejkę po zasiłek. Złożę wniosek to orzecznictwa bo coś czuję, że ten carewicz to uja może mi załatwić. Miłego dna! Ciał. Kwitnę w nudnym miejscu. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Skoro to takie oczywiste to dlaczego nikt nie wie niczego pewnego. A zależy ci na tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Gej po prostu Też może tak być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale ja mówię, co na to proboszcz i wikary A kto to proboszcz i wikary bo nie wiem o co pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: A zależy ci na tym? Zupełnie mi nie zależy. Ogarniam tylko niektórych użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Gej bez wykształcenia. Pewnie bije matkę. Chcę zrobić na tym karierę, jak Biedroń. Sprytne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A kto to proboszcz i wikary bo nie wiem o co pytasz. Ksiądz Kukuła i wikary Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Zupełnie mi nie zależy. Ogarniam tylko niektórych użytkowników. Ja już nie mam do tego sił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: A zależy ci na tym? Babo, może ty wiesz. Kto miał skecz o rozmowie kwalifikacyjnej gdzie kandydat udawał, że nie ma wyższego wykształcenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Postanowiłam wzorować się na koleżance i spać do południa, ale z racji tego, że mój mąż nie jest milionerem a tysiącerem, to wstaję o 10 a ja mam ost dzień urlopu i zamiast spać do południa musiaalm sie zerwać bladym switem (9.00 ) bo mam monterów na chacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Babo, może ty wiesz. Kto miał skecz o rozmowie kwalifikacyjnej gdzie kandydat udawał, że nie ma wyższego wykształcenia? A czy są skecze o udawaniu ze sie nie ma świadectwa technikum? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: a ja mam ost dzień urlopu i zamiast spać do południa musiaalm sie zerwać bladym switem (9.00 ) bo mam monterów na chacie Co tam montujesz? Diody w futrynach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu Mam kryzys środka tygodnia, chyba zasnę przy biurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Co tam montujesz? Diody w futrynach? Dodatkowe kłódki z czujnikiem na kafeterian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_+ napisał: Mam kryzys środka tygodnia, chyba zasnę przy biurku Środa to mały piatek, nie wiem kto wymyslil te bzdurę ale trzeba sie zmusić żeby w to uwierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ja już nie mam do tego sił. Z powodu perturbacji z zakładaniem konta, prawdopodobieństwo, że zaglądają tu nowi użytkownicy jest praktycznie zerowe. Czyli nowe nicki to starzy użytkownicy. Dedukcja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Środa to mały piatek, nie wiem kto wymyslil te bzdurę ale trzeba sie zmusić żeby w to uwierzyc Nie ma takiej opcji. Dobrze, że mam jutro dzień urlopu to przynajmniej wstawać rano nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Też może tak być... Te, Podróbcia, chociaż awatar zmien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_+ napisał: Nie ma takiej opcji. Dobrze, że mam jutro dzień urlopu to przynajmniej wstawać rano nie będę Sprawdź czy nie masz monterów bo może z rozdzielnika montują kłódki z czujnikami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Babo, może ty wiesz. Kto miał skecz o rozmowie kwalifikacyjnej gdzie kandydat udawał, że nie ma wyższego wykształcenia? Nie. Nie kojarzę. Dawno nie oglądałam kabaretów. Te nowe skecze jakby mało zabawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Nie ma takiej opcji. Dobrze, że mam jutro dzień urlopu to przynajmniej wstawać rano nie będę Ja niestety jutro powrot ale tak sprytnie to wymyslilam ze tylko na 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Z powodu perturbacji z zakładaniem konta, prawdopodobieństwo, że zaglądają tu nowi użytkownicy jest praktycznie zerowe. Czyli nowe nicki to starzy użytkownicy. Dedukcja! Tego jestem pewna na 99% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаryś 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Te, Podróbcia, chociaż awatar zmien Ale po co? Podaj choć dziesięć powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Sprawdź czy nie masz monterów bo może z rozdzielnika montują kłódki z czujnikami. Nieee, ja w domku swym, to musiałabym jakąś opcje - karnet kafeteria plus do konsalnetu wykupi . Kuriera też nie będzie, to mnie nie obudzi. Dobrze to wygląda. No i winko sobie można z wazonu wieczorem posiorbac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Z powodu perturbacji z zakładaniem konta, prawdopodobieństwo, że zaglądają tu nowi użytkownicy jest praktycznie zerowe. Czyli nowe nicki to starzy użytkownicy. Dedukcja! Tutaj nie ma nowych osób, są cały czas znajome i przebrane w inne maski twarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach