Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

W każdym razie życzę ci dobrze Beatrycze i mam nadzieję, że kiedyś zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. oby nie było za późno

musisz tka p isać , bo przecież nic innego nie m ozęsz napisać . Myślisz ,ze ty jedna jesteś takak osiecona w temacie okultyzmu ? Pewnie diabeł cię utwierdza w tym mniemaniu , bo jak i naczej mógłby wydać ci ise dobry i pożyteczny . Ale ze ise Bożym Słowem nie boisz podpierać tym sataniźmie ...

Bogu dizęki coraz więcej ludzi odwraca ise od tych praktyk , coraz większa jest świadomość czmy naprawdę śa te wróżby i od kogo naprawdę p ochodzą . na dizś kończę , ale będę tu zagladać .

Gość kora33
Beatrycze... Tak czy siak,robiąc to co robisz służysz Złemu... Ty nie do końca rozumiesz co czynisz...niestety... A Zły to nie mit,nie mgiełka ...lecz byt osobowy... To Książę tego świata... I ciesz się ,że spotkałaś Allium... Ps.Bardzo niebezpieczne to Twoje hobby...

Gość dejcie kobicie spokój
Już lepiej i bezpieczniej dla społeczeństwa żeby se tu wróżyła czy stawiała tarota albo co innego różnym potrzebującym i w ten sposób się spełniała, niż jakby miała być powiedzmy przedszkolanką albo nianią wykazując takie problemy. Też wróżę - z fusów i takie tam. Najpewniej po pijoku. fusiana@kafeteria.pl

Gość kora33
Ale ja wcale nie jestem święta...nie mam na szyi różańca i nie leże pół dnia krzyżem... To co napisalam,napisałam dla Ciebie... dla Twojego dobra.., Wiem jak to brzmi... :O Kiedyś też się lubowałam we wróżbach...

nie kazdy ma mzoliwosc pracy jako dokumentalista przy produkcjach wiec tylko ma z tego korzysci :)

Gość kora33
Szkoda,że się nawet nie zastanawiasz nad postami innych... Jesteś kaleką życiową .... Nie wiem czy rozumiesz.... Spróbuj rzuciś karty i obserwuj swoje życie...

Gość tralalak
Beatrycze, a ja mam do Ciebie pytanie. Od dziecka mialam bardzo silną intuicję, potrafię przewidzieć co się wydarzy, potrafię wyczuć różne rzeczy ze mną związane. Interesuję się ezoteryką, miałam kilka razy stawiane karty. Czy myślisz, że mogłabym sama się tym zająć? Czy moja silna intuicja i przeczucia mogą mi w tym pomóc, czy jedno z drugim się w ogole nie wiąże?

to ja sie wam pochwalę w czym ja uczestniczyłam kiedys wam już pisałam ze pracowałam przy realizacji programów dokumentalnych dla Discovery a stanach (jestem dokumentalistą ,znawca parapsychologi i zjawisk paranormalnych ) a to jeden z dokumentów w którym brałam udział przy realizacji Demony - Prawdziwy horror http://www.youtube.com/watch?v=TxdoUea7jxg niektórych to przeraza kiedy widzi sie na zywo kiedy jest sie w takich miejsach ciarki chodza po plecach jednak chęć wiedzy jest silniejsza niż strach

tralalak nie kazdy kto ma zdolnosci nadaje sie do tego na to wpływa wiecej czynników a prawda jest taka ze musiłabys zaczac by sie sama przekonac poza tym czy czujesz ze to twoja droga???

Gość tralalak
Nie chcę właśnie zająć się tym "dla ludzi", nie chcę stać się hm nazwijmy to zawodową wróżką. Mysle raczej o stawianiu kart samej sobie. Czy można tak w ogóle?

Gość miszka mikkky
Widzę, że nic do ciebie nie dociera. To, że masz z tym bezpośrednio do czynienia bardziej naraża cię na różnego rodzaju zagrożenia duchowe.

Gość myszka mikkky
jak cię tak czytam to mam wrażenie, że uważasz się za kogoś lepszego...wręcz za nadczłowieka :/ A to co robisz to nic innego jak igraszki z szatanem. Wymyśliłaś sobie własną wiarę i tego się trzymasz. Wybierasz tylko to co dla ciebie wygodne.

Gość już tu pisałam
Beatrycze, jesteś mądra babka w swojej dziedzinie, znasz się na rzeczy