Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRÓŻ SIGMUNT

prawdziwe wróżby tylko u mnie, zapraszam ;-)

Polecane posty

Gość WRÓŻ SIGMUNT

kto chce przeczytać jedyną możliwą wróżbę na tym forum, która nie będzie wciskaniem kitu- zapraszam do mnie :D

Gość dobra, wróżu
dobra wróżu, jedno pytanie- czy pozostanę w obecnej firmie 30 07 1985 agnieszka bardzo proszę :-)

Gość katowicenumer1
Hej :) Patrycja 15.10.1983 i szczepan 11.03.1982 jak on postrzxega nasz zwiazek?? z gory bardzo dziekuje. :)

Gość WRÓŻ SIGMUNT
droga Agnieszko, właśnie dopiłem herbatkę i w niesamowicie pogmatwanej konstelacji fusów wyczytałem, że... nie tylko pozostaniesz w obecnej firmie i budzić będziesz nieustanny zachwyt szefostwa i zazdrość konkurencji, ale również spotkasz na swojej drodze przystojnego mężczyznę, który będzie chciał wziąć Cię w obroty. ;)

wiez co- i to mi się podoba miłego wieczorku, popołudnia, nocy energii i czego tam potrzebujesz do szczęścia

Gość KAROLKA:)
211089 karolina kiedy będe miała dzieci?czy są mi pisane w najbliższym czasie?

Gość salop
Czy kiedyś się zakocham? Piotr

u wszystkich wróżek to samo- kurcze może to jedna i ta sama? czy jestem pom czy czarna zawsze to samo!

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Patrycjo, Twój Szczepan najprawdopodobniej mocno na Ciebie leci gdyż para z buchającego czajniczka do złudzenia przypominała kształtem przez moment fallusa... to dobra wróżba. jednakże miłość Szczepana to nie tylko zryw zmysłów- układ gwiazd każe przypuszczać, że mężczyzna ten głęboko Cię szanuje. ;)

bibizzoo przeciez on ewidentnie robi sobie zarty podałam ci linka na inne forum poczytaj jak tam wrózki odpowiadaja zobaczysz róznice:)

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Karolino/ Karolko/ Karolinko... :) w związku z Twoją sprawą rozlałem właśnie na podłodze kubeł wody zmieszanej z pewnym popularnym środkiem czyszczącym. układ pomyj dał mi mocno do myślenia, nie przypominał bowiem kołyski która to jest wróżbą nadchodzącego potomstwa. zatem na dzieci jeszcze nie czas. :(

Gość KAROLKA:)
dzięki wielkie

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Piotrze, niebawem doznasz tego co potocznie zwie się uderzeniem pioruna. nie znasz dnia ani godziny kiedy amor ześle na Ciebie łaskę miłości- bowiem układ gwiazd milczy na ten temat. ale odpowiedź brzmi- tak, zakochasz się. ;)

Gość salop
THX

Gość marzena:)
31.05.1991 marzena czy widzisz jakiegoś mężczyznę w moim życiu czy poprostu jest mi pisany mój konkubent z którym obecnie jestem

Gość WRÓŻ SIGMUNT
droga Mariolu, aby dowiedzieć się czegoś o Twoim życiu podpaliłem przed chwilą kadzidełko, którego dym uderzył mocno mój zmysł węchu oraz szósty zmysł- zmysł wróżbiarskiego przewidywania. dowiedziałem się , że czeka Cię pewna życiowa trudność związana z pracą oraz nieszczęśliwą miłością ... ;)

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Marzenko, widzę w Twoim życiu jeszcze co najmniej czterech mężczyzn. jednakże Pas Oriona ułożył się obecnie dla Ciebie tak dwuznacznie, że nie jestem w stanie rozstrzygnąć czy chodzi o jeden wieczór, czy o przestrzeń całego życia... wybacz mi tą nieścisłość i nie wiąż całego swego żywota z obecnym konkubentem. ;)

Gość Maja020
Kasia 29.02.92 kiedy zajde w ciaze i czy moj partner to ten jedyny czy nam sie zycie ulozy

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Kosmiczna Ezo-tero, cóż mam powiedzieć? jak napisałem, tak było. każdy wróż ma swoje metody- w czymże czytanie przyszłości pod wpływem kadzidełkowego dymu jest gorsze od innych czarodziejskich metod? co do Twojego chłopaka, owszem ma kogoś... Ciebie. ;)

Gość jaaaaa25
Paulina, 28.01.1987, kiedy spotkam partnera?

Gość katowicenumer1
Piekna wrozba !!! dziekuje!! :))))

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Maju/ Kasiu, partner Twój zapowiada się w świetle mych wizji na kogoś trwałego... możesz śmiało zakładać z nim rodzinę, bowiem gwiazdy wróżą Wam szczęśliwy związek zbudowany na solidnym gruncie uczuciowym. Data ciąży wciąż pozostaje tajemnicą- błyskawica przecinająca niebo za moim okienkiem jest oznaką, że nie należy dręczyć Bogów pytaniami w tym temacie, bo potomstwo będzie dla Ciebie gromem z jasnego nieba. ;)

Gość jaaaaa25
Paulina, 28.01.1987, kiedy spotkam miłosc?

Gość Maja020
A ja tak bardzo chcialabym wiedziec co to oznacza ma byc niespodzianka