Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRÓŻ SIGMUNT

prawdziwe wróżby tylko u mnie, zapraszam ;-)

Polecane posty

Gość WRÓŻ SIGMUNT
Kosmiczna Ezo-tero, łaskawa bądź nie podważać mojego wróżbiarskiego autorytetu... To, że nie słyszałaś o najnowszej gałęzi wróżbiarstwa, jaką jest właśnie poddawanie swych zmysłów dymom kadzidła, nie znaczy to iż nie jest to uznana i sprawdzająca się metoda odczytywania przyszłości. ;)

Gość WRÓŻ SIGMUNT
droga Paulino, miłość Twego życia każe jeszcze długo na siebie czekać... zanim spotkasz tego jedynego czekają Cię trzy lata przelotnych zauroczeń w mężczyznach, którzy nie za bardzo będą tego warci. nie trać nadziei i pamiętaj o mojej wróżbie- za cierpliwość zostaniesz wynagrodzona prawdziwym, obustronnym uczuciem. ;) mała wzmianka dla Maji- tak, o niespodziankę chodzi. ;)

Gość Maja020
Dzieki, a jak z moimi finansami bedzie znajde prace w najblizszym czasie? Prosze

Gość WRÓŻ SIGMUNT
jeżeli chodzi o prace droga Maju, to może być mały problem... rzuciłem kośćmi na mój wróżbiarski stoliczek i otrzymałem złowróżbny rezultat. dostałem bowiem Wenerę- kości układają się na kształt trójkąta równobocznego. to każe mi przypuszczać, że sporo się natrudzisz zanim coś znajdziesz... :( Kosmicznej Ezo-terze dziękujemy za wytrwałość z jaką śledzi nasz temat... zawsze to jakieś urozmaicenie- nawet w postaci zazdrosnej konkurencji. :)

Gość WRÓŻ SIGMUNT
cóż mogę w tej sytuacji powiedzieć? dobrze, że umiesz odnajdywać w życiu radość, ta umiejętność może Ci się przydać... ...zwłaszcza, że jako wróżka kiepsko rokujesz. :(

Gość Yogi Bear :)
@Kosmiczna ezo tera nie kompromituj się, sama podobno wróżysz, a nie wiesz czy chłopak nie lata di innej :P

Gość kasix
hej mam 2 pytanka. jedno w sprawie sercowej czy wyjdzie cos ze spotkan z pewnym przyjaciele? a drugie czy znajde dobra prace? a i moja data urodzenia 13.11.1989

Gość JennyLovE
Witam Joanna 21.08.1990 co czuje do mnie ta osoba 30.09.1998 Jaki jest mój stan zdrowotny? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam:*

Gość gość
Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chciałam do niego wrócić, ale on nie chciał. Musiałam to zmienić. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – podziałało: ) znow ejstesmy razem.

Gość gość
wróżu ty chyba jestes ściemą.

Gość gość
heretycy jak możecie..

Gość gość
czy on i ja spotkamy się kiedykolwiek ?

Gość Gabrielaaa
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość gość
asia 04.12.1968 czy uda mi sie zdobyc serce Roberta 09.12.1969.

Gość Mariannaaa
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Ja osobiście polecam sympatyczną wrózkę Alicje korzystam z jej porad i wróżb od chyba 4 lub 5 lat raz byłam osobiście. Mega babka bardzo sympatyczna i ciepła otwarta na każdy temat dosłownie każdy! a nie jakaś naciągara. Czasem jak zadzwonię mam darmową wróżbę i poradę. Jeżeli chodzi o trafność to na około 100 wróżb tylko 2 sie nie sprawdziły w moim przypadku, dodam ze możesz do niej dzwonic 24h jest dostępna o każdej porze dla każdego. także z całego serduszka polecam stronę tej pani tu: http://najlepszewrozki.pl/wrozka-alicja

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gośssdć
To ciekawe natomiast dla mnie dużo ciekawsze są horoskopy. Warto się zapoznać na przykład ze stroną https://www.ahoroskop.pl/ tutaj mozna znaleźć wróżby dla naszego znaku zodiaku, to bardzo pouczające.