Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Jest ktoś z Wrocławia?Czy orientuje się gdzie potrzebują kurierów

Polecane posty

Jak wyżej??? Chce się przeprowadzić mam już pracę ale szukam dla mojego może się ktoś orientuje???

Prywatne ;) Wejdzie mąż do żabki, zapyta się kierownika i da mu namiar na szefa ;) Mój kolega ma "firmę transportową" i zatrudnia dwóch kolegów - wszyscy 3 jeżdżą po żabkach ;) Ale namiaru nie dam bo wiem, że więcej on nie szuka - u nich to firma "pic na wodę" ;) We 3 sobie rozkręcili, ale jeden jako oficjalny szef, a 2 jako pracownicy ;) ... no w każdym razie w żabce dadzą namiary i może akurat ktoś ma na oku rozkręcenie dostawy do większej ilości żabek. A tak to niech po prostu nadrukuje CV i jeździ po wszelkich hurtowniach małych itp - farmaceutyczne małe jeżdżą małymi autami - ja pracowałam kiedyś w Presce na ul.Kominiarskiej to tam wszyscy kierowcy na B byli, przeszukajcie google i znajdziecie więcej takich hurtowni - zawieźć CV, pogadać, popytać. Po drodze jest Targ Piast - do godziny powiedzmy 13 iść na hale i od punktu do punktu pytać czy nie potrzebują kierowcy do rozwożenia w miasto. Ja nic więcej nie doradzę bo orientuje się bardziej na kompletny zestaw prawek Albo niee jeszcze coś... yyyy... Foltex, przy ulicy Wagonowej to są materiały budowlane, mój tam pracowałam jakieś 2-3 lata temu i ma kontakt z chłopakami nadal, ktoś tam czasem odchodzi ktoś się nowy zatrudnia. Chętniej biorą z C, ale na B też ujdzie bo wystarczy jak chociaż jeden ma C... no w każdym razie nie na @ tylko CV w rączkę i jechać osobiście się pytać W ogóle wszędzie niech podejdzie, podjedzie osobiście... duże miasto dużo chętnych i te @ cv gubią się wśród tysiąca innych ;) O i widzisz jeszcze mi się przypomniało - moja siostra pracuje w Hambex-ie to jest gastronomia przy ulicy Gwarnej, wspominała też jakiś czas temu, że firma się rozkręca na większy obszar i ciągle nowych kierowców testują - na B I teraz już naprawdę więcej nie pamiętam, powodzenia :)

Dziękuję bardzo. Tak właśnie zrobi w poniedziałek na wrocław i będzie patrzył za praca :) dzięki bardzo raz jeszcze:) pozdrawiam :*