Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxbroszkaxxx

problem z Chłopakiem

Polecane posty

Gość xxxbroszkaxxx

Cześć mam okropny problem.Mam chłopaka jesteśmy ze sobą od ponad roku wszystko wydawało się wspaniałe do momentu kiedy przyjechał mój były i zarazem brat mojej przyjaciółki.Mój chłopak jest strasznie zazdrosny ale w ogóle bez powodu mnie z tamtym nic nie łączy to przeszłość bardzo daleka.Jednak nie da się mu nic przetłumaczyć dziś wraz z koleżankami pojechałam nad jezioro i tak też się stało że mój były też tam był.Gdy mój się dowiedział stwierdził że to już przesada i zerwał.Jednak najgorsze jest to że powiedział mi że zachowałam sie jak świnia i tak też zachowa sie on.Postanowił wygarnąć moim przyjaciółką ich tajemnice które mu powiedziałam tzn. Zaufałam mu .Wiem jednak że jeśli to zrobi strace je a drugiej straty bym nie wytrzymała.Mamy również filmik gdzie nagrywamy siebie i opowiadamy o naszym życiu seksualnym .Powiedział że i to opublikuje.Co mam zrobić ?

Gość nie chce mi się myśleć :D
takie podstawowe pytanie - ile macie lat ?

Gość xxxbroszkaxxx
18 a on 19

Gość nie chce mi się myśleć :D
no coż - nie uważałaś jak robiłaś to rób jak uważasz - jesli chodzi o film. a jego pozostale zachowanie - to dupek, 19 lat to już tak nieco dojrzalszy powinien byc, poczekać - niedługo mu sie znudzi. Masz nauczke zeby trzymac jezyk za zebami, nawet jesli to bylby twój ( jak to teraz wy młodzi piszecie TŻ )