Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila21xxx

Moja mama i problem z jej ślubem... poradźcie.

Polecane posty

Gość Dziwna ta Twoja matka
Co to za kobieta? Na pewno nie jest młoda a taka ograniczona? Jeżeli chce robić przyjęcie z okazji swojego ślubu to niech sobie robi.A Ty nie obrabiaj swojej matki - masz pretensje,że Ci nie pomaga? Niby skąd ma Ci pomóc? piszesz,że sama nie ma. Jesteś dorosła,już pracujesz to żyj własnym życiem. Na przyjęcie nie musisz iść jak nie masz kasy,matka powinna zrozumieć! Muszę niektórych wyprowadzić z błędu,że teraz rodzice są biedni,dużo jest bezrobotnych to pomagać dzieciom jest trudno,zresztą nie mają z czego! Każdy powiniemn liczyć na siebie,nie na drapane!

Gość aqu-qu
ja bym w takiej sytuacji w ogóle nie pomagała przy organizacji. Niech pomyśli, że jakby kogoś wynajęła to by musiała zapłacić. Powiedz jej, że przykrość ci sprawiła, że tylko wymaga a od siebie nic ci nie dała i tyle

Gość kamila21xxx
to nie jest tak,że nie ma pieniedzy. na zycie normalnie maja, ciagle sobie cos nowego kupuja, oczywiscie bez rewelacji, ale caly czas ma np.nowe ubrania, napisałam ze nie maja pieniedzy na wesele, bo wiadomo czesc z jakis tam odlozonych pieniedzy a reszta karta kredytowa.