Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrafiMnieSzlak

Gumtree

Polecane posty

Gość TrafiMnieSzlak

znalazł ktoś pracę na gumtree? moi znajomi twierdzą, że gumtree jeśli chodzi o ogłoszenia odnośnie pracy to jest największe gówno jakie może byc, ze nigdy nie znajdę fajnej pracy na tym portalu. ze tam szukają tylko frajerów zgadzacie się z takimi opiniami??

Mój facet za każdym razem na gumtree fajną pracę trafił. Ale wiadomo zależy co się szuka ;) Poprzednio kierowca-robotnik w delegacjach z zarobkami około 6tys, chociaż w jego dziale to najwięcej ogłoszeń na kierowce pizzy ;) Teraz na miejscu troszkę mniej płatna, ale zadowolony jest Ja osobiście kiedyś jako hostessa to też głownie przez gumtree

Gość OBOP
Ludzie z IQ niższym niż 99 pkt mają problemy z gumtree, nie potrafią odróżnić trefnych ogłoszeń (jakieś 10%) od normalnych, uczciwych. :)

ogłoszenia trzeba umieć czytać. wiadomo, że jak firma nie podaje oficjalnie namiarów na siebie, to prawdopodobnie jacyś naciągacze... z czasem nauczysz się selekcji trefnych ogłoszeń :)

Gość fh
Ja miałem ofertę pracy przez ten portal.Jednak odradzam korzystanie z tego portalu.Dałem ogłoszenie płatne (SMSem),kasa zakasowali,ogłoszenie się nie ukazało,mimo kilkukrotnych ywag z mojej strony. Z wielką łaską po 1,5 miesiąca zwrócili kasę.Międzyczasie upominałem się o kasę na forum tego portalu,to mnie zbanowali,bo chciałem odzyskać niesłusznie zabraną kasę. Portal żenada. Ludzi przegląda dosyć sporo.