Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfddf

gnębi mnie koleżanka w pracy, jak się z tym uporać

Polecane posty

Gość dfddf

bo ciężko mi się pracuje

Gość kolorowe motyle
zapytaj dlaczego to robi i jaki ma w tym cel

Gość Finnfriifrnssi
Oblej jej twarz kwasem ;) nie bedzie juz taka madra.

Gość ffgggfggg
Tak zupełnie bez powodu? A co ona konkretnie Ci robi?

Gość dfddf
w nią się nie da normalnie rozmawiać, wciąż krzyczy i szyderczo się zaciesza, grozi ze doprowadzi mnie do tego ze albo sama się zwolnie albo szefowie mnie zwolnią w zasadzie nie ma podstaw żadnych ale nie ma też kultury do klienta nie mniej jednakjest to uciążliwe i psuje mi humor na cały dzien miał ktoś kiedyś taką gnidę w pracy?

Gość kolorowe motyle
o matko co wy wymyslacie :O i dlaczego?

Gość dfddf
jesteśmy barmankami cały tydzien ona ma na 1 zmiane i nie myje podług zwróciłam jej uwage ze wstyd bo podłogi są zajebane i tak się zaczeło rozmawiałam z szefową ze nikt nie sprząta to mówią że nic nie mogą na to poradzić bo nie ma chętnych do pracy

Gość dfddf
wczoraj nie założyłam obrusu, jednego, po prostu zapomniałam o 2 w nocy byłam już zmęczona na tyle że nie pamiętałam o tym obrusie, z samego rana telefon z ryjem oczywiście że jestem nienormalna i mam się leczyć

Gość kolorowe motyle
rozumiem ale nie każdy umie kontrolować emocje czasami tak bywa ale dlaczego ci grozi? jest mściwa?

Gość Łobuzzzz
Wez jej na przerwie cos przeczyszczającego dosyp do posiłku :)

Gość boje sieeee
wyslij ja do mnie do robioty. wywala ja po 1 minucie:)))

Gość dfddf
ona ma problem z emocjami, doprowadza pijanych do szału, rzucają w nią butelkami ... rozbijają drzwi, a ona się cieszy zatruwa atmosferę w pracy ostatnio obraziła kucharkę starsza panią, zbeształa ją z błotem, powiedziała że ma się nie wpier.dalać bo jest gównem, a chodziło o to że szef powiedział że za dużo piwa zamówiła a kucharka odpowiedziała : zamawiajcie mniej i działo się to przy szefie... i nic nie zareagowali, szef był w szoku nie można jej zwrócić uwagi bo ona najlepsza

Gość dfddf
z chęcią zatruje jej życie jak ona mi chociaż ja nie jestem mściwa i złośliwa bo ona jest nie potrafię dosrać tak jak ona

Gość boje sieeee
ja tez doprowadzam klientow do szalu, ale jeszcze butelkami we mnie nie rzucali. wywalic gosciowe, taka szmata serio potrafi zatruc zycie. atmosfera w pracy jest bardzo wazna. dla mnie nawet wazniejsza niz robota za psi grosz. bo wiesz, ze mozesz na kogos liczyc. zle sie dzieje, jesli ktos wyzywa starsza osobe,. moze paniusia zapomniala, ze czas bedzie widoczny i u niej:)

Gość boje sieeee
w jakim miescie pracujesz? ja jestem ze slaska (ale obecnie przebywam za granica)

Gość dfddf
ja jestem z lubuskiego, zielona góra nie jestem kapusiem ale zastanawiam sie czy to nie było by dobre rozwiązanie jak raz po raz bym do szefów leciała, może by ją zwolnili

Gość boje sieeee
lubuskie to moje okolice dziecinstwa. zary dokladnie. wiesz, ona jest prostaczka, nic sie nie martw. a nie chcialabys przyjechac za granice do pracy? wiem ze jak sie szuka to sie znajdzie. ja narazie pracy zmienic nie moge, bo ide na studia dzienne, wiec nocki generalnie bede miala plus dniowki w soboty i niedziele tylko. pomysl o tym... nie znam cie,. trzyma cie cos w zg? wiem ze duze bezrobocie jest

Gość boje sieeee
problem jest u szefostwa. kryja ta niedobra dziewczyne.

Gość kolorowe motyle
ona ma problem z emocjami, doprowadza pijanych do szału, rzucają w nią butelkami ... rozbijają drzwi, a ona się cieszy no to akurat nie ona ma problem z emocjami tylko ci pijani ludzie bo nie powiesz że to jest normalne zachowanie? inna sprawa że nie powinna tak się zachowywać do pijaków

Gość dfddf
wyzywa ich od pijaków, drze się na cały lokal, to nie jest normalne zachowanie a jak jej ktoś powie ze ładnie wygląda to odp : jeszcze raz tak powiedz i mozesz stad wypier.... ludzie sami mowia ze jest pojeb.

Gość boje sieeee
we z zmien ta robote jak mozesz. szkoda twoich nerwow. chodzisz do liceum plastycznego? ja ide do domu spac. jakby co to pisz tutaj to jutro sprawdze ok>?

Gość dfddf
zagranice na razie nie mysle jechac, mam tu faceta i jestem po studiach a pracuje jako barmanka bo nie ma dla mnie pracy a jak jest to na pół etatu pozatym lubie swoją pracę i kontakt z ludzmi ale ona psuje wszystko do jutra ide spac jestem zmeczona psychicznie i fizycznie