Gość wesolamarzycielka Napisano Lipiec 27, 2012 Hej mam na imię Asia. Ja ogólnie jestem osobą zamkniętą w sobie ale zawsze uśmiechniętą. jestem osobą szczerą czasami można powiedzieć, że aż za bardzo uwielbiam śpiewać słuchać muzyki. A szukam osó które są szczere i ćhętne zaprzyjaźnić się z osobą poruszającą się na wóżku inwalidzkim tak jak ja. szukam czystej przyjaźni która bedzie oparta na wsparciu zarówno z drugiej strony jak i z mojej szczerości otwartości rozmowie na rożne tematy wymienieniu się spostrzeżeń poglądów oraz doswiadczeń. Odrazu zaznaczę, że szukam osób nie tylko z okolic Zamościa ale mogą byc to także dalsze odległośco nie patrze na wygląd czy wiek jak dla mnie ważne jest tylko to co w przyjaźni dla mnie jest najważniejsze szczerość bycie sobą i takie poczucie, ze nawet kiedy coś w naszym życiu idzie nie tak cos sie wali to, że zawsze znajdzie się taka osoba któa zawsze nam pomoże do której zawsze będzie człowiek mógł przyjść i opowiedzieć o swoich troskach radościach problemach która nigdy nas nie odrzuci nie powie nam spadaj znudzileś mi się my juz się nie znamy. Jesli ktoś chce się ze mną zaprzyjaźnić z czego bym się bardzo i niezmiernie ucieszyła niech napisze do mnie wesola_marzycielka@wp.pl. Na wszystkie emaile z wielką chęcią odpisze. Pozdrawiam Asia:** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach