Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wesolamarzycielka

szukam rzpyjaciół

Polecane posty

Gość wesolamarzycielka

Hej mam na imię Asia. Ja ogólnie jestem osobą zamkniętą w sobie ale zawsze uśmiechniętą. jestem osobą szczerą czasami można powiedzieć, że aż za bardzo uwielbiam śpiewać słuchać muzyki. A szukam osó które są szczere i ćhętne zaprzyjaźnić się z osobą poruszającą się na wóżku inwalidzkim tak jak ja. szukam czystej przyjaźni która bedzie oparta na wsparciu zarówno z drugiej strony jak i z mojej szczerości otwartości rozmowie na rożne tematy wymienieniu się spostrzeżeń poglądów oraz doswiadczeń. Odrazu zaznaczę, że szukam osób nie tylko z okolic Zamościa ale mogą byc to także dalsze odległośco nie patrze na wygląd czy wiek jak dla mnie ważne jest tylko to co w przyjaźni dla mnie jest najważniejsze szczerość bycie sobą i takie poczucie, ze nawet kiedy coś w naszym życiu idzie nie tak cos sie wali to, że zawsze znajdzie się taka osoba któa zawsze nam pomoże do której zawsze będzie człowiek mógł przyjść i opowiedzieć o swoich troskach radościach problemach która nigdy nas nie odrzuci nie powie nam spadaj znudzileś mi się my juz się nie znamy. Jesli ktoś chce się ze mną zaprzyjaźnić z czego bym się bardzo i niezmiernie ucieszyła niech napisze do mnie wesola_marzycielka@wp.pl. Na wszystkie emaile z wielką chęcią odpisze. Pozdrawiam Asia:**

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować