Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farbki

nIE WIEM CO MAM MYŚLEĆ :(

Polecane posty

bo ja też częśc pieniędzy odłożyłam na te obrączki :) których teraz nie ma

no coś ty nigdy w życiu. Tłumacze ci odkąd jest firma jest coś nie tak. Ja rozumien że ma dużo pracy wiem że może się zdarzy pracować do póżna przecież jak on nie dopilnuje interesu to nikt tego nie zrobi. Tylko zaplanowaliśmy razem ślub cywilny mieliśmy go wziąść zaraz na początku roku a teraz tłumaczy tylko że musi dbać ofirmę

Sam mi powiedział że nie wiedział że tyle na głowie jest. Jest jeszcze taka sprawa że zamieszkaliśmy razem i nie wiem czy teraz mu to poprostu nie przeszkadza że mieszkamy beż slubu nie wiem może się już przyzwyczaił. Ale teraz jest on pracuje ja też i tyle czasem gdzieś wyskoczymy i na tym koniec ale co z nami?

No to widocznie bd musiała poczekać... Lepiej nie dawaj mu więcej swoich pieniedzy. Gość może byc faktycznie zajęty i przekładac slub na później albo coś kombinuje skoro nie powiedział ci na co poszła twoja kasa. Uważaj...

To znaczy on mi powiedział że musi wżiąśc na potrzeby firmy okey ja się zgodziłam nie ma problemu jak potrzebował. Tylko powiedział że pieniądze wrócą bo klienci się spóżnili za zapłacenie faktur i zapłacą póżniej a on już potrzebował gotówki. ale pieniążki nie wróciły. Ja tutaj nie szukam zaczepki problemu z nudów tylko on sam mi objecał że pieniądze wrócą zwodzi mnie z tym ślubem po co mnie na ten ślub nakręcał jeśli mogłbyć nie pewny to po co to wszystko. Ja tu mysle jak mu pomóc poszukałam dodatkowej pracy żeby był mniej wydatkami obciążony at u co. Nie wiem może coś we firmie nie tak i nie chce powiedzieć albo jego ego nie chce mu na to pozwolić jesteś facem więc pomóż mi go zrozumieć.

Przecież przez cały życie nie może ciągnąć firmy i nie mieć kasy to lepiej zamknąć ją i szukać pracy bo ma bardzo dobre wykształcenie więc znajdzie bez problemu.

Gość może faktycznie nie mieć kasy. Dziwna sytuacja z klientami ja bym coś podejrzewał. Może po prostu interes nie idzie? Ja ci nie odpowiem za niego. Bd musiała z nim pogadać jeden w końcu powie o problemach inny bd szedł w zaparte. Po prostu z nim pogadaj. Nie nakręcaj się zbytnio na jakieś swoje teorie.

Tak wiem. Domyślam się właśnie że firma nie przynosi mu zysków jakich chciał. Chciałabym mu jakoś doradzić ale nie wiem jak nie chce mu znowu żle doradzić bo wiem że bardzo mu na tym zależało żeby to otworzyć. Nie mam pojęcia co dalej. Staram się być cierpliwa i nie naciskać. Zakupił tyle maszyn był taki zadowolony z tego cieszyłam się bo był pełen optymizmu a teraz już nie. Poczekam nie będę naciskac moze sam coś powie jeśli nie to będę musiała otworzyć sama ten temat. Dzięki za chwile rozmowy

Gość okokokokoko
moze jestes atrakcyjna kobieta, ale intelektualnie jestescie niedpoasowani? jestes zbyt nudna i dlatego nie dazy do spedzania wiecej czasu z toba, jest skoncewntrowany na robieniu kasy

Dokładnie a to też zajmuje czasu czasami nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy ile

Czasem firmę się parę lat rozkręca i pracuje za pół darmo w tym czasie. Jeśli jednak wypali to na pewno będziecie oboje zadowoleni: więcej pieniędzy + nienormowany czas pracy (i dla odmiany będzie mieć więcej czasu dla Ciebie, niż przy pracy na etacie)

Gość poli ana
czarna a to co robisz, czym wypelniasz swoj czas?

Gość poli ana
gdzie pracujesz, jakie masz pasje, jak spedzasz wolny czas spelniona kobieta nie potrzebuje az takiej uwagi od faceta. nie oceniam, moze facet faktycznie poswiaca WAM za malo czasu, ale zastanawia mnie czy ty masz jakas swoja ODSKOCZNIE czy zyjesz tylko swoim facetem?

Pracuje jako sekretarka bardzo lubię swoją pracę. również opiekuje się dziećmi to akurat sprawia mi wielką przyjemność Kocham fotografię, muzykę. sport języki obce. Nawet uczę się projektowa czym właśnie zajmuje się mój partner. Wykorzystuje to w wolnym czasie. Wychodzę do znajomych. To nie jest tak że ja waracam do domu i od razu ma byc przy mnie mój partner to nie tak.