Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaaa mamaa mia

ciąża zara zpo łyżeczkowaniu

Polecane posty

Gość młodaaa mamaa mia

chciałabym poznać Wasze opninie/historie czy któraś z Was zaszła w ciąże zaraz po łyżeczkowaniu tzn dostała okres a potem już drugiego nie.... nam lekarz dał zielone światło mowił żeby nie czekac tylko od razu się starać.... jak i Was przebiegała taka ciąża zaraz 'po"....

Gość ja staralam sie od razu
ale udalo sie dopiero 1,5 roku pozniej

Gość młodaaa mamaa mia
czy ktoraś zaszła od razu? jak przebiegała ciąża, czy było wszystko ok czy tez jakies problemy?

Gość ojtam ojtam
ja nie miałam ale to chyba mało realne zajść zaraz po - lepiej odczekać choćby dlatego żeby wyściółka się dobrze zregenerowała żeby zagnieździć nowy zarodek

na pewnym forum o poronieniach dziewczyny czekaja do pierwszej @ i wiekszosci udaje sie od razu w tym pierwszym cyklu zajsc...jedna z nich poronila samoistnie w 5tc i nawet nie czekajac do pierwszej @ zaszla w ciaze i 3 miesiace temu urodzila zdrowego chlopca..takze mysle ze wiele zalezy od organizmu

jedyny problem jaki ja mialam to bylo moje myslenie i zamartwianie sie a z dzieckiem poki co zadnego i mysle ze juz tak bedzie i urodze zdroweggo chlopca :)

Gość młodaaa mamaa mia
cinamoonka gratulacje :) czyli jednak da sie zajsc w ciaze i ja zdorowo donosić... ja właśnie nie wiem czy nie jestem w ciazy, jeden okres dostałam po zabiegu teraz jest moj 29 dzien cyklu zrobiłam test i jest bardzo słabo widoczna kreseczka, niestaralam sie jakos strasznie... od paru dni zle sie czuje co zjem to mi niedobrze, nie wymiotuje ale ciagle mam uczucie czegos ciezkieo na zoladku... juz sama nie wiem co i jak :/

Ja zaszłam w ciążę, po pierwszej @ po zabiegu ... nie planowaliśmy, ale jesteśmy szczęśliwi ... teraz jestem w 38tc i czekamy na pojawienie się synusia. Jakichś większych problemów nie miałam ... raz tylko koło 13tc miałam krwawienie, nie wiadomo skąd, ale szybko minęło i nawet mogłam wrócić do pracy :-) Wszystko zależy od organizmu, czy jest gotowy czy nie

Gość młodaaa mamaa mia
Gosiaaa my właśnie tez nie planowaliśmy... mielismy dac spokój i poczekać... dlatego tym bardiej jestem pełna obaw gdyby jednak sie okazało ze jestemw ciazy... a powiedz mi w kt dc robiłaś test? bo teraz to nie wiadomo ile cykl bedzie trwał...

test zrobiłam w 39dc, ale wcześniej już czułam że jestem w ciąży, tylko bałam się go zrobić ... u mnie cykl powinien się zakończyć po 35dniach, a zakończy się mam nadzieję po 282dniach :-)