Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból kregosłupa 3231231

OKROPNY BÓL KRĘGOSŁUPA W CZECI LĘDZWIOWEJ

Polecane posty

Gość ból kregosłupa 3231231

HEJ OSTATNIO MIAŁEM WYPADEK . PODNIOSŁEM ZLE CIEZKA SKRZYNKE I MI LUPŁO W KRZYŻU TERAZ CAŁY CZAS CZUJE BÓL I NIE MOGE SIE CHYLAC BO ODRAZU KUJE MNIE W KRZYŻU I LEDZWIACH. PODCZAS CHODZENIA PRAWA NOGA MI DRĘTWIEJE I BOLI , CZUJE PROMIEN PRZEZ CAŁA PRAWA NOGE DO PALCÓW . JAKBY TKOŚ IGŁY WBIJAŁ\

Gość bla bla bla bla bla
Gdyby to była rwa to byś nie wstał. Do lekarza po leki przeciwzapalne, pare dni wolnego i bedziesz żył. Ja to przeżyłam w maju. Dodatkowo,maż smarował mnie maścia konska i troche masował-ale to nie wiem czy pomoglo,i czy niezaszkodzi.

Gość przy butelce z nadrukiem lechu
mialam tak samo, z tym ze mnie chwycilo przy robieniu brzuszkow.bol niesamowity promieniujacy do nogi,meczylam sie kilka miesiecy, jechalam na przeciwbolowych.pierwszy tydzien spedzalam w lozku po tygodniu mialam dosc i sadzilam ze powinnam sie rozruszac i tu byl blad- silny bol znow wrocil i nie moglam sie podniesc,kolejny tydzien w lozku na tabletkach.potem bardzo powoli i ostroznie zaczynalam chodzic ale nie dlugo i znow do lozka.jak juz moglam chodzic 2 godziny i nie mdlec z bolu to wlazlam na rowerek i powoli sie rehabilitowalam.wg lekarza przesunal mi sie (ale nie wypadl) dysk i uciskal na nerwy.polecam wizyte u lekarza chocby po silne leki przeciwbolowe.

Gość bla bla bla bla bla
Ale autor jeszcze nie szukał pomocy,wiec myśle że bol nie jest tak silny jak przy wypadnieciu dysku. Najwyżej naciagnał sobie nerw kulszowy. A wtedy najgorzej jak sie zastoi-np.siedzi godz przed tv to potem wstać ojej. Ja w pracy w miejscu tuptałam,bo jak przystanełam to ałć.