Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolllla

co mamzrobić?allegro

Polecane posty

Gość lolllla

dostalam w prezencie perfum,sprzedalam go na allego jako uzywany 80% perfum było,babka go kupila i mowi do mnie ze zapach jej sie nie podoba i ze "majstrowałam' przy atomizerze.chce go oddac,czy uzywane przedmioty mozna zwracac na allegro.przeciez pisalam ze nie jest nowy,a tego 'majsrowania' golym okiem nie widac...ktos sie moze orientuje jak to jest ze zwrotem uzywanego przedmiotu??

Gość jhgftuik
chyba uzywki nie musisz zwracac,tak mysle

Gość roppopompom
towar z licytacji nie podlega zwrotowi natomiast z kup teraz tak, jesli nie miałas klauzuli takiej formułki to mussiz przyjąc zwrot, chyba, ze babsko tepe to jej powiedz, ze nie ma takiej opcji ale jak sie zna na prawach konsumenta to masz lipe

Gość lolllla
z kup terazzakupila,chyba jej oddam bo chce mi dac negatyw,ale ja perfumnie produkuje co moge za jego zapach???pojebani ci ludzie że hej!!!

Gość prosze proszę GIT GIT
jesli zapach jej się nie podoba to to nie twój problem :o weź ją olej i postrasz że zgłosisz do Allegro próbę wyłudzenia

Gość uihrfv
nie zgadzaj sie na cos takiego! niech sie cwaniaczka nauczy ze zakup to odpowiedzialność, mogla sobie najpierw próbke idiotka kupić

Gość lolllla
taki da mi negatywa krowa jakaś!!!!oddam jej kase bo co??najgorzej że juz te kase straciłam 100 zł i nie mam skąd jej oddac chyba sie powieszę:-p

Gość lolllla
no mówila ze uzywa tego zapachu 5 lat i inaczej pachnie ,ale wydaje misie ze ona miala armani a ta jest armani z malym napisem femme ,,moze to ta róznica???? ale mogla sie przyjrzec fotce

Gość lolllla
ok to nie oddam jej,najwyzej negatywa mi da trudno

Gość Ljhgg
hhgbg