Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem reakcjaaa

straciłam kolezanki odkad w moim zyciu sie uklada

Polecane posty

w sferze finansowej, mam dobrze platne prace, wlasne mieszkanie, ale odkad w zyciu mi sie uklada to kolezanki zrobily sie niemile ciagle slysze teksty typu" co z tego jak i tak jestes sama" albo jak sie umawiamy do kawiarni to ciagle wchodza mi w zdanie do tego stopnia zesie nieodzywam:O no i wiele innych syt,ogolnie nie mam nikogo:(

Gość lolllla
zazdroszcza izle sie czuja przy tobie,a dlaczego jestes sama ,nie masz partnera??poszukaj :-) i mniej w dupie te dewotki :-)

jestem sama od dluzszego czasu, teraz nie mam na to czasu , zyje sama praca i remontem mieszkania, poza tym odsunelam sie na wlasne zyczenie troche od tej sfery

Gość lips90
ja tez bym była zazdrosna,to normalne..czesto kolezanki zmieniaja sie pod wplywem kasy itp,ale to tez normalne;)natomiast nie udawadniaj na siłe jaka Ty to jestes fajna;)widocznie nie sa szczere a zamiast gadac niech postaraja sie dotrzec do Twojego poziomu

ja niczego nie udaje, ale jest mi przykro zwyczajnie bo to da sie wyczuc jak sie siedzi we 3 wkawiarni a one albo przerywaja mi rozmowe nie dajac dojsc do slowa, albo rozmawiaja miedzy soba o ..pracy:O

Gość hellohello00003
a ja straciłam koleżanki odkąd w moim życiu sie NIE układa, więc nie narzekaj. teraz u mnie jest lepiej ale koleżanki żadnej. Nie chcę takich 'przyjaciółek" :o

ja nie narzekam, jest mi tylko przykro z tego powodu nie spodziewalam sie takich reakcji

Gość niestety tak się dzieje
Jak moja koleżanka założyła firmę, zaczęli jeździć super samochodami, da motocykle, 2 razy w roku za granicę, drogie ciuchy.. tez pogorszyło się miedzy nami, to naturalne. Wychowałyśmy się ww podobnych rodzinach, potem tez yzłyśmy podobnie, ale to ejdank inne życie - z kupa pieniędzy

Gość wheidfhw
znajdź sobie znajomych w podobnej sytuacji do Twojej:)