Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić bo n

Czy kota można zostać na upartego tydzień samego w domu?

Polecane posty

Gość nie wiem co robić bo n

ZOstawię mu kilka misek suchej karmy, ktorą bardzo lubi, kilka misek wody i zabawki. Jak myślicie, czy tydzień to za długo?

Gość eabdfz
Za długo może do jakiejs rodziny go daj

Gość wheidfhw
a co z "mokrą" karmą. suchym się nie naje:(

Gość AAAAAAAAAAAAA :)
Przecież w takiej temperaturze woda się zepsuje... A wiesz, ze koty nieświeżej nie wypiją...

Gość wheidfhw
a nie może ktoś do tego kotka przychodzić pod Twoją nieobecność?

wet, który zajmuje się naszymi zwierzakami mówi, zeby w ogóle nie dawać psom ani kotom mokrej karmy, że zdrowsza jest sucha. i tak samo wartościowa. lekarz ma podobno masę pacjentów, którzy dorobili się wielu schorzen układu pokarmowego właśnie przez jedzenie mokrej karmy.

Gość myślę że to nie wypali
Nie ma mowy :o Ktoś musi chociażby wodę mu wymieniać. Poza tym kot znajdzie sobie zapewne lepszą rozwywkę niż zabawki. Mój tam miał jak go na cały dzień zostawiałam kiedy 12 h pracowałam. Niszczył co popadnie. Niech ktoś wpada do niego raz dziennie. Poproś chociażby sąsiadów.

Gość khckjh
Nie radzę. Koty bywają złośliwe. Miałam kotkę, która nie lubiła zostawać sama. W ciągu dnia, to jeszcze jakoś było, ale gdy zostawała na noc, to albo firanki urwane, albo meble podrapane. Zdarzało się jej też srać gdzie popadnie, mimo, że normalnie "korzystała" z kuwety z piaseczkiem.

Gość myślę że to nie wypali
khckjh Dokładnie. Ja swoją kotkę zostałam któregoś dnia po 12 h pod sufitem bujającą się na poprwanych już zasłonach. Nie wiem czy to złośliwość, obstawiam, że po prostu się nudziło ;)

A gdzie będzie się kot załatwiał? Przecież sam sobie żwirku w kuwecie nie zmieni. Gdzieś czytałam że są petsitterzy w Polsce. Jak nie masz kogo żeby został z kotem to może tam poszukaj.