Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh ah żyć mi się odechciało

Pojebane to zycie

Polecane posty

Ja nawet nie wspomnę o tym, że mogłaby ze mną pracować w mojej firmie (brakowało mi kobiety przy sobie) nigdy nie chciała. Kobieta, którą poznałem otworzyła mi oczy jakie są kobiety zaradne w życiu. Dała mi wskazówki jak mam to poukładać w swojej rodzinie. Moja żona dobrze wiedziała wtedy, że chcę ją zostawić myślę, że to czuła dlatego przyjęła tę pracę, teraz jest dobrze więc jest przemęczona. Odkąd poznałem tą kobietę nigdy żony nie zdradziłem (nawet z nią) Uświadomiła mi problem AIDS i kiły i innych chorób o czym wcześniej nigdy nie myślałem jak zdradzałem.

Gość żona z depresją ...
to ostatnie zdanie :D

Gość kasaa
no ale ty też niezły jesteś ,jak tak ją zdradzałeś,szkoda gadać,ale odpowiesz czy wychodzi wogóle gdzieś,ma koleżanki?Bo jak siedzi zamknięta to może ma problemy np.jakieś nerwice ,depresjie tylko ci nie mówi o tym,oczywiście może być leniem i tak lubi ,więc jak ?

"do lemoniadowy Gdybym nie miał dzieci już dawno kopnąłbym w dupsko. Jak ją poznałem pracowała zaraz po ślubie jak zaszła w ciąże zrezygnowała z pracy i to tak głupio, że nawet nie miała nic. Ok pomyślałem należy się jej odpoczynek, firma mi dobrze szła, zajmie się dzieckiem, potem drugie dziecko. " Ale chłopie ja Cię rozumiem. Nawet nie wiesz ilu facetów tak postępuje jak Ty. Jeżeli uznają, że Twoje zarobki wystarczą na utrzymanie rodziny kobieta zaczyna robić się wygodnicka. I nie piszcie mi kurwa jaka to ciężka robota zajmować się domem i dziećmi bo to wiem. Jeżeli kobieta zostaje w domu z dziećmi bez kreatywnego i absorbującego zajęcia to jej odpierdala. Tu nie chodzi o ciężkość pracy...po prostu kobieta pozostawiona w domu fiksuje. Wiesz ile takich kobiet znam? Jak jest jeszcze atrakcyjna to szuka wówczas kochanka, który bedzie jej w stanie wypełnić ten czas. Nie raz byłem kochankiem takiej niedopieszczonej kotki kanapowej. eh....

Gość żona z depresją ...
listonosze to mają życie ! :D

Ba ja nawet przebolałbym to TV, gdyby z niego wyniosła cokolwiek mądrego oglądała programy przyrodnicze, historyczne cokolwiek, żeby ze mną mogła potem rozmawiać. Ona jednak lubuje się tylko w serialach a mnie rozwala w środku, bo my na prawdę nie mamy o czym rozmawiać. A jakby malowała obrazy, lubiła fotografię cokolwiek to nosiłbym ją na rękach.

Gość kasaa
ale to zależy od kobiety,próżna i pusta pozostawiona sama w domu odwali co ma odwalić i szuka kochanka,ale normalna która naprawdę zajmuje się domem dziećmi ,nie ma tak łatwo,wszystko jest na jej głowie,i szczerze powiedziawszy dlatego nie chce mieć dzieci ,wolę chodzić do pracy i zarabiać na siebie bo wiem jak moja mama tyrała ,i miała zero pomocy ze strony męża,niektóre się do tego nadają niektóre nie dlatego ja mam szacunek do kobiet które poświęcają się dzieciom bo sama bym tak nie umiała chyba ,spójrzcie obiektywnie a nie trzymajcie jakąś męską solidarnośc a kobiety bronią kobiet ,nie patrząc nawet czy mają rację

Gość żona z depresją ...
ja widzę tylko tyle, że facet chce mieć partnerkę a nie takiego garba

No jak ją już na siłę wyciągnę to idzie. Problem właśnie na tym też polega, że ona jest wiecznie zmęczona i jej się nic nie chce. Jakąkolwiek niespodziankę bym zrobił jej się nie chce bo jest zmęczona. Jadę gdziekolwiek proponuję jej jedź ze mną jest zmęczona!! Jestem typem imprezowicza tego nie zaprzeczę, więc olałem temat i jeździłem sam!! Alkohol, tańce, kobiety robiły swoje. Tak sobie myślę, że na nieodpowiednią kobietę trafiłem i stąd moje podejście do życia. Była całkiem inna jak ją poznałem, uwierzcie mi, nigdy bym jej nie wziął za żonę, gdybym wiedział, że tak się zmieni a na pewno dzieci bym jej nie zrobił.

Gość żona z depresją ...
Ty, ona ma chyba depresję , wygoń ją do lekarza

Tak ja potrzebuję partnerki!! Ten garb mnie przerasta!!

Gość kasaa
wiesz co egoista z ciebie a co jak jest chora?nie pomyślałeś o tym?wieczne zmęczenie jest oznaką choroby,a tobie imprezki i panienki w głowie zamiast jej pomóc,na początku wszystko pięknie ale jak są problemy to idziemy do innej?

Ona nie ma depresji!! Na 100% może ma teraz, bo pracuje. Wygodnicka łania, która zamknęłaby mnie w klatce swojej i przy jej rodzinie!!

Gość żona z depresją ...
właściwie to mam dziś ochotę na sex , przystojny jesteś? ile masz lat ?

Mi moja ex wybitnie dała do zrozumienia, że między 18:00 a 21:00 zamierza spędzać czas na serialach. W łóżku też była leniwa, a efektem ogólnego lenistwa jest łapanie wagi w tępie ekspresowym. Brrr jak sobie przypomnę to aż ryjek się cieszy, że to nie zostało moją żoną. Dziś waży 80 kg przy wzroście 160 cm i rzecz jasna nie ma faceta. Pewnie wylewa żale na kafe :-p

Nie ma depresji, jej styl życia jest taki, że to matka polka!! Ma leżeć ja zapierdalać!! Jej matka nigdy nie pracowała!! Ja wysiadam na prawdę wysiadam!!

do żony z depresją to pewnie podszyw ale odpowiem nie mam ochoty na sex z nikim, myślę o tej kobiecie, byłem u niej wczoraj i przedwczoraj, nie wiem czy jest w domu czy pojechała na wakacje, czy mnie nie wpuściła po prostu. Dziś do niej znowu pojadę. Jedyne na co mam ochotę to porozmawiać z kobietą jak z człowiekiem

Gość kasaa
jak nie ma depresji to jest leniwym nierobem i jak się nie rozwiedziesz to do końca życia będziesz się tak męczył-bez sensu,możesz znaleść sobie jeszcze kobietę o wiele lepszą i normalnie żyć a dzieci nie stracisz,nie martw się

do Lemoniadowy jesteś szczęśliwym człowiekiem, też bym tak chciał!!

Gość żona z depresją ...
nie , to nie podszyw , czasami robię takie rzeczy

Gość żona z depresją ...
lemoniadowy jest szczęściarzem bo jako listonosz zalicza kanapowce

Lemoniadowy jest szczęściarzem, bo spierdolił jak był czas i mu kobieta to przed ślubem okazała, a że zalicza kanapowce, to tylko mu się chwali, sam niejedną mężatkę zaliczyłem!!

Gość kasaa
zawsze trzeba też wziąść pod uwagę czy ty jesteś w porządku,narzekasz na nią a może ona robi dokładnie to samo i ma ciebie dość?Może jej zachowanie wynika z tego że nie może cię znieść i olewa to co sobie o niej pomyślisz?Byłeś wporządku do niej ?czy te zdrady były jyż po tym jak ona się tak zachowywała?

"Lemoniadowy jest szczęściarzem, bo spie**olił jak był czas i mu kobieta to przed ślubem okazała, a że zalicza kanapowce, to tylko mu się chwali, sam niejedną mężatkę zaliczyłem!!" Trzeba wiedzieć kiedy się ewakuować :-)

Lemoniadowy masz szacun!! Więc chyba opisałem sytuację!! Wszystko zaczeło się jak lala mnie okłamała, z inną kobietą się żeniłem!! Teraz bym się w życiu nie ożenił!!

Na razie dzięki za rozmowę, jadę do niej pod dom.

Gość gość
Rozwiedź się i daj kobiecie spokój może ona też chce też mieć inne życie a nie wiecznie narzekającego zrzędzącego męża który lubi skakać na boki chłopie ty jej wogóle nie kochasz to po cholerę z nią jesteś

Gość gość
tak czas wciągnąć wrotki i spadać panie kolego

Gość gość
tak czas wciągnąć wrotki i spadać panie kolego

Gość gość
up