Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek667

do stracenia 5 kg kto ze mną + jakies ćwiczeni to jak Damy rade ?

Polecane posty

kotek : ja cwicze zumbe co drugi dzin w sumie godzine daje bardzo duzo szczegulnie pomaga mi w odchudzaniu ja tancze jedna dla srednio zaawansowanych potem dla super zaawansowanych pot zemnie leci jak cholera przy okazji lubue tanczyc wiec bawi mnie to ze przyjemnoscia mozna kalorie spalac ja glubie z ta dieta 1000kcal i zumba 2 kg nawet na tydzien zahttp://chomikuj.pl/G_ula_/Fitness/filmy/Zumbaawansowanych i dla super zaawansowanych

wes sobie najlepiej ten z opisem zumba dla poczatkujacych http://chomikuj.pl/G_ula_/Fitness/filmy/Zumba z tej stroony ostatnia potem jak nuczysz sie krokow tosciagni sobie ta http://chomikuj.pl/nikaiakin/ZUMBA+fitness/Zumba/ZUMBA+3.+-+Power,1640073207.avi(video) a na koniec dla super zaawansowanych ta http://chomikuj.pl/goosiaa2208/*c4*86wiczenia/ZUMBA+fitness/Zumba+Advance+(Avanzado),1548169976.avi(video)

sory za ten ostatni topic :0 niezauważyłam i napisałam to jeszcze raz dziekuje ;) to do dzieła narazie musze szkończyc weidera dzisiaj 33 dzień ;) powidzenia wszystkim

no ja sie trzymam puki co zumba dzis tez przetanczona godzinka wiec waga pewnie zjedzie

Gość Kurka Wodnaaaaa
Czesc kobiety:D Sama chce zgubic pare kg.a dokladniej 3-4:D Przytylo mi sie tu i owdzie przez pol roku bo w tej chwili nie pracuje i nie mam tyle ruchu co kiedys:/

dzisiaj 34 dzień A6W ;) no to do dzieła ;) a wam jak idzie ;) niedługo zumba ;)

no hej dziewxxzta ja dzis kolejny dzien diety 1000kcal i jezdzilam pol godziny na rowerze wie tez troszke spalilam ile to nie wiem bo sie nie waze

no mam nadzieje zobaczymy co waga pokaze do wyjazdu jestem ciekawa ale wole sie nie wazyc bo zawsze jak sie zwaze to potem jem za duzo chyba z radosci ;/;/ albo ze smutku jak za malo zjade

no ja napewno napisze tyle ze zumbe zamierzam nadal tanczyc bo lubie to robi jak mi sie znudza te to poszukam jakies nowej ;d;d uwielbiam to bawi mnie a po za tym spala kalorie i tluszczyk do wyjazdu 11 dni wiec duzo czsu mi nie zostalo

Gość oleandrka
witam- bardzo proszę o podpowiedzenie mi na jakiej diecie mozna by schudnąć tak z 5 kg ( tyle mi zostało) bylam na mż ale waga juz stoi w miejscu , i z okolicy brzucha bym chciała schudnąć najwiecej weszlam tu na forum bo widze ze ladnie chudniecie . dziekuje

hmm może 1000 kcal ;) (jak w najgorszym przypadku to 500 kcal szybko schudniesz) zależy ile ważysz PS jaka waga jaki wzrost najlepiej by było 1000 kcal + ćwiczenia np siłownia , basen , ABS rower .

Gość oleandrka
a mozna w tych 1000 kcal zjesc loda albo cos słodkiego?

tak ja jem lody 1 na jakiś czas a mam 500 kcal najczęściej big milki mają 85 kcal ;)

Gość apkddhndgfsc
ja mam 5 kg i nie daje rady- masakra

Gość oleandrka
kotek mozesz podac dzienny jadlospis jak ukladac mniej wiecej menu ?

Gość oleandrka
albo jakies przykłady sniadan , obiadow , kolacji i przekasek a moze korzystalas z jakiejs strony czy układałas sama menu ? gratuluje spadków ;)

sama układam śniadanie kanapka kromka razowca (75kcal) wędlina sopocka (1plasterek - 20 kcal) 2 plasterki pomidora (5kcal) z 4 plasterki ogórka (5kcal) RAZEM - 105 kcal Obiad łyżka ryżu (20 kcal) udko gotowane (70 kcal) mizeria łyżka (20 kcal) RAZEM - 110 kcal Podwieczorek jakiś owoc lub sałatka owocowa ja sałatke miseczka (15 kcal) Kolacja ryż z jabłkami 1 łyżki ryżu (40 kcal) jabłka (30kcal) razem - 85 kcal OGÓLNIE RAZEM WSZYSTKO 300 kcal ________________________________ jak zostaje mi troche kalorii do zjedzenia to jakieś owoce, baton fitness , lód jakiś ;) na dobranoc jakaś mała kanapeczka jak zostaje kcal ;)

Gość oleandrka
ja myslalam ze ty masz 1000 kcal ale malutko te 300 \ moze 500 zrobie bardzo dziekuje za przykłady

Gość oleandrka
a mozna czasem budyn na chudym mleku lub słodka chwila? lub kisiel?

Gość oleandrka
no i schju7dne na budyniu? chodzi o to zeby bylo w ramach tych kalori tak?

Gość oleandrka
malo cwicze wyszlo mi zebym schudął 1 kolo na tydzien musze zjesc ok 720 kcal , wiec te 500 bedzie chyba okey

Gość oleandrka
a dzis zjadłam b duzo az wstryd i po co mi to bylo? brzuch mi peka teraz

Gość oleandrka
nie wiem ile to kalori ale chyba mnostwo