anika665 0 Napisano Lipiec 30, 2012 kotek : ja cwicze zumbe co drugi dzin w sumie godzine daje bardzo duzo szczegulnie pomaga mi w odchudzaniu ja tancze jedna dla srednio zaawansowanych potem dla super zaawansowanych pot zemnie leci jak cholera przy okazji lubue tanczyc wiec bawi mnie to ze przyjemnoscia mozna kalorie spalac ja glubie z ta dieta 1000kcal i zumba 2 kg nawet na tydzien zahttp://chomikuj.pl/G_ula_/Fitness/filmy/Zumbaawansowanych i dla super zaawansowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 30, 2012 anika 665 a który to filmi ;) bo dużo ich O_o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summergirl 0 Napisano Lipiec 30, 2012 super chudniecie brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anika665 0 Napisano Lipiec 30, 2012 wes sobie najlepiej ten z opisem zumba dla poczatkujacych http://chomikuj.pl/G_ula_/Fitness/filmy/Zumba z tej stroony ostatnia potem jak nuczysz sie krokow tosciagni sobie ta http://chomikuj.pl/nikaiakin/ZUMBA+fitness/Zumba/ZUMBA+3.+-+Power,1640073207.avi(video) a na koniec dla super zaawansowanych ta http://chomikuj.pl/goosiaa2208/*c4*86wiczenia/ZUMBA+fitness/Zumba+Advance+(Avanzado),1548169976.avi(video) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 30, 2012 a który filmik bo tam ich dużo jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 30, 2012 sory za ten ostatni topic :0 niezauważyłam i napisałam to jeszcze raz dziekuje ;) to do dzieła narazie musze szkończyc weidera dzisiaj 33 dzień ;) powidzenia wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anika665 0 Napisano Lipiec 31, 2012 no ja sie trzymam puki co zumba dzis tez przetanczona godzinka wiec waga pewnie zjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kurka Wodnaaaaa Napisano Lipiec 31, 2012 Czesc kobiety:D Sama chce zgubic pare kg.a dokladniej 3-4:D Przytylo mi sie tu i owdzie przez pol roku bo w tej chwili nie pracuje i nie mam tyle ruchu co kiedys:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 31, 2012 dzisiaj 34 dzień A6W ;) no to do dzieła ;) a wam jak idzie ;) niedługo zumba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anika665 0 Napisano Lipiec 31, 2012 no hej dziewxxzta ja dzis kolejny dzien diety 1000kcal i jezdzilam pol godziny na rowerze wie tez troszke spalilam ile to nie wiem bo sie nie waze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 31, 2012 no to zyli dobrze ja lece ćwiczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anika665 0 Napisano Lipiec 31, 2012 no mam nadzieje zobaczymy co waga pokaze do wyjazdu jestem ciekawa ale wole sie nie wazyc bo zawsze jak sie zwaze to potem jem za duzo chyba z radosci ;/;/ albo ze smutku jak za malo zjade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 2, 2012 jak skończysz tą całą zumbe napiszesz efekty ile schudłas ile cm itd ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anika665 0 Napisano Sierpień 2, 2012 no ja napewno napisze tyle ze zumbe zamierzam nadal tanczyc bo lubie to robi jak mi sie znudza te to poszukam jakies nowej ;d;d uwielbiam to bawi mnie a po za tym spala kalorie i tluszczyk do wyjazdu 11 dni wiec duzo czsu mi nie zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 3, 2012 no niewiele ;_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 4, 2012 witam- bardzo proszę o podpowiedzenie mi na jakiej diecie mozna by schudnąć tak z 5 kg ( tyle mi zostało) bylam na mż ale waga juz stoi w miejscu , i z okolicy brzucha bym chciała schudnąć najwiecej weszlam tu na forum bo widze ze ladnie chudniecie . dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 4, 2012 hmm może 1000 kcal ;) (jak w najgorszym przypadku to 500 kcal szybko schudniesz) zależy ile ważysz PS jaka waga jaki wzrost najlepiej by było 1000 kcal + ćwiczenia np siłownia , basen , ABS rower . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 4, 2012 a mozna w tych 1000 kcal zjesc loda albo cos słodkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 5, 2012 tak ja jem lody 1 na jakiś czas a mam 500 kcal najczęściej big milki mają 85 kcal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apkddhndgfsc Napisano Sierpień 5, 2012 ja mam 5 kg i nie daje rady- masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 kotek mozesz podac dzienny jadlospis jak ukladac mniej wiecej menu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 albo jakies przykłady sniadan , obiadow , kolacji i przekasek a moze korzystalas z jakiejs strony czy układałas sama menu ? gratuluje spadków ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 5, 2012 sama układam śniadanie kanapka kromka razowca (75kcal) wędlina sopocka (1plasterek - 20 kcal) 2 plasterki pomidora (5kcal) z 4 plasterki ogórka (5kcal) RAZEM - 105 kcal Obiad łyżka ryżu (20 kcal) udko gotowane (70 kcal) mizeria łyżka (20 kcal) RAZEM - 110 kcal Podwieczorek jakiś owoc lub sałatka owocowa ja sałatke miseczka (15 kcal) Kolacja ryż z jabłkami 1 łyżki ryżu (40 kcal) jabłka (30kcal) razem - 85 kcal OGÓLNIE RAZEM WSZYSTKO 300 kcal ________________________________ jak zostaje mi troche kalorii do zjedzenia to jakieś owoce, baton fitness , lód jakiś ;) na dobranoc jakaś mała kanapeczka jak zostaje kcal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 ja myslalam ze ty masz 1000 kcal ale malutko te 300 \ moze 500 zrobie bardzo dziekuje za przykłady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 a mozna czasem budyn na chudym mleku lub słodka chwila? lub kisiel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 5, 2012 można można oczywiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 no i schju7dne na budyniu? chodzi o to zeby bylo w ramach tych kalori tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 malo cwicze wyszlo mi zebym schudął 1 kolo na tydzien musze zjesc ok 720 kcal , wiec te 500 bedzie chyba okey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 a dzis zjadłam b duzo az wstryd i po co mi to bylo? brzuch mi peka teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleandrka Napisano Sierpień 5, 2012 nie wiem ile to kalori ale chyba mnostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach