Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia56789

Faceci nam zakazani..nie osiągalni kuszą najbardziej..

Polecane posty

Gość madzia56789

Nie osiągalni do czasu..bo nie ma facetów nie do zdobycia..mam 23 lata i oglądam się za starszymi facetami ..flirtuje z żonatymi nawet w kolejce stojąc w sklepie ..nie wspomnę o swoim szefie,na którego nawet nie powinnam patrzec a czasami idziemy na drinka po pracy chociaż w domu czeka na niego żona i dzieci.Mam wrażenie że facet jest już uzależniony odemnie . . i ja rozdaje karty . kilka dni temu wezwałam pogotowie do koleżanki z pracy nawet wtedy sobie nie odpusciłam,kierowca zapisał swój numer i włożył mi do kieszonki.Wczoraj zatrzymali mnie policjanci NAWET NIE POCZUŁAM STRACHU BO WIEDZIAŁAM ZE TO TYLKO FACECI I PO PROSTU ICH ZBAJERUJE .. chociaż prędkosc przekroczona a pasy nie zapięte .. i tak się stało. MOJA PEWNOSC SIEBIE MNIE PRZERAŻA ..JESTEM ZBYT PEWNA SIEBIE I POZWALAM SOBIE NA SYTUACJE NA KTÓRE NIE POWINNAM..I NIE WYPADA. Potrafie zmanipulowac kazdego faceta i nie ma wyjatków. MA TAK KTOS??

Gość do bhibi
no to jacy oni nieosiągalni?

Gość obserwatortematu
manipulujesz facetami, do mezczyzn nawet nie podchodzisz, bo wiedza ze nawet na ciebie nie spojrza

Gość madzia56789
TZW ZAKAZANI...Z OBRĄCZKAMI NA PALCU .

Gość do bhibi
no to zakazani, a nie nieosiągalni. żonaci i mężatki to ponoć najłatwiejszy łup

Gość MONIA87678
mam tak samo...takie zycie atrakcyjnych kobiet . faceci to pionki .i nie ma facetów nie do zdobycia.a jeżeli ktos uważa że są tacy ..to głosno się zasmieje. ;) każdy jest do zdobycia nie zależnie od tego czy ma 30 czy 40 lat ..czy jest biedny czy bogaty ..ta sama obsługa:)

Gość smajalka
a jak to robiszzd radz chce w sobie rozkochać kolege z pracy flirt mi wystarczy byle by miał maslane oczka

Gość smajalka
jak mi doradzisz uda się to ci zapłace serio powiedz tylko co mam robić i jak co do mojego wyglądu raczej atrakcyjna szczupla zadbana ładnie ubrana

Gość obserwatortematu
faceci to pionki .i nie ma facetów nie do zdobycia.a facetow owszem, ale o mezczyznach to sobie mozesz jedynie pomarzyc

Gość uiuiuiu45
zazdroszczę ci tej pewnosci siebie .ja mandaty płace regularnie;( niestety mniej atrakcyjne panny maja gorzej,

Gość koktail mleczny
ale po co to robisz?

Gość smajalka
nio pisz

Gość MADZIA8454
obserwatortematu faceci to pionki .i nie ma facetów nie do zdobycia.a facetow owszem, ale o mezczyznach to sobie mozesz jedynie pomarzyc nie kpij chłaptasiu :) obracam sie w takim towarzystwie że możesz im buty czyscic;) zeleży co rozumiesz przez wyraz " mężczyzna" bo facet zarabiający 1500zł to dla mnie nie męzczyzna /tak więc jestes wyeliminowany;) Cenię facetów którzy cos osiegneli w zyciu. tak więc nie ta liga gosciu;)

Gość spróbuj z księdzem
a potem z politykiem a potem z mężem kuzynki a potem... zawsze możesz zmierzyć się z gejem jak z gejem się uda, to jesteś boginią ćwicz, dziewczyno, ćwicz jak jesteś atrakcyjna, to szkoda, żeby się takie głupiutkie ciało nieużywane marnowało

Gość obserwatortematu
MADZIA8454 wlasnie widac twoja klase piszesz do mnie chloptasu nie znajac mojego wieku, brak kultury i intelektu tak jak pisalem, o mezczyznach to sobie mozesz jedynie pomarzyc

Gość bola5612
hahah.ale pojechała mu po całosci,a moim zdaniem mężczyzna to męzczyzna . biedne te żony.

Gość smajalka
madzia napisz jak tak zrobić zeby facet się zauroczył zeby być przy nim pewna siebie

Gość bola5612
ćwicz, dziewczyno, ćwicz jak jesteś atrakcyjna, to szkoda, żeby się takie głupiutkie ciało nieużywane marnowało głupiutkie ciało?a jakie to? autorka ,ma pionków .popija driny z szefami.czego więcej jej trzeba? premie pewnie tez ma niezłą.

Gość obserwatortematu
MADZIA8454 mezczyzni zadaja sie tyylko z kobietami z klasa, tobie jej brak jak widac powyzej... wniosek wyciagnij sama

Gość spróbuj z księdzem
"autorka ,ma pionków .popija driny z szefami.czego więcej jej trzeba?" :) no właśnie czego? :)

Gość ale jaja343
smajalka madzia napisz jak tak zrobić zeby facet się zauroczył zeby być przy nim pewna siebie niestety z tą cecha chyba trzeba się urodzic.. a wygląd to podstawa bo bez wyglądu ta pewnosc siebie się tylko marnuje.takie zycie

Gość nlklljljlkjdfgdfgfdgutioiytior
pewnie leca na ciebie, bo widza, jaka jestes latwa i sama rozkladasz giry przed nimi

Gość smajalka
nie jestem brzydka pewność siebie w skali od 1=10 oceniam na 5-6 chce z gościem poflirtować zeby mnie polubił troche się zauroczył

Gość MADZIA12987
obserwatortematu MADZIA8454 mezczyzni zadaja sie tyylko z kobietami z klasa, tobie jej brak jak widac powyzej... wniosek wyciagnij sama chyba cierpisz z tego powodu ;)bo ja wcalę.a wręcz przeciwnie. obok kobiety z klasa nawet domyslam się nei stałes.. prawdziwi męzczyzni nie siędzą na kobiecych forach ,;) jestes gejem?

Gość smajalka
MADZIA napisz jakieś konkrety

Gość obserwatortematu
MADZIA12987 i ty niby zadajesz sie z mezczyznami ahahaha z taka klasa i kultura to mozesz sie najwyzej zadawac z pseudofacetami a nie z mezczyznami nie dla psa kieblasa

Gość kobiety generalnie są
jak pies ogrodnika sam nie zjesz i drugiemu nie dasz.

Gość MADZIA12987
nlklljljlkjdfgdfgfdgutioiytior pewnie leca na ciebie, bo widza, jaka jestes latwa i sama rozkladasz giry przed nimi SPOKOJNIE NIE RZUCAJ SIĘ :) ŁATWA NIGDY NIE BYŁAM I NIE BEDE:) Z TĄD MOJA PEWNOSC SIEBIE :) A NIE MOJEJ DUPY:) UCIEKAM,,,MAM DUZO PRACY :) I SPOKOJNIE TAM:)

Gość obserwatortematu
SPOKOJNIE NIE RZUCAJ SIĘ ŁATWA NIGDY NIE BYŁAM I NIE BEDE Z TĄD MOJA PEWNOSC SIEBIE z tad hahhaaahah zero intelektu przestan sie osmieszac

Gość mxtstwu
" z tąd" faktycznie lepiej idź bo pokazałaś, że lecą na twój intelekt :)