Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny11

Czy błona jest naderwana?

Polecane posty

Gość fajny11

Witam, mamy z dziewczyną pewnie problem otóż obydwoje mamy po 17 lat i petting uprawiamy już dość długo, ale u niej zawsze sprowadzało się to wyłącznie do pieszczot łechtaczki. Wczoraj chcieliśmy spróbować normalnej palcówki, więc najpierw wsunąłem jej jeden palec, potem drugi i ciągle obserwowałem jej reakcję. Na początku wszystko szło dobrze i wyła z zachwytu ale po chwili zajęczała z bólu i powiedziała żebym przestał. Jak wyjąłem palce z jej pochwy okazało się że jest na nich krew i myśleliśmy że po prostu przebiłem jej błonę dziewiczą. Krwawienie jej ustało po 20 minutach, bolało ją około godziny. Dzisiaj znów chcieliśmy spróbować tego samego, bo skoro nie ma już błony dziewiczej to już nie ma się czego obawiać, ale po chwili znów ją zabolało, tylko tak na chwilę, przy samym dotyku. Bez żadnej krwi ani nic. I tu nasuwa się moje pytanie - czy możliwe jest że wczoraj po prostu naderwałem tę błonę i nie jest ona do końca przebita i stąd ten ból? Niedługo zamierzamy mieć swój pierwszy raz, czy będzie ją bolał i czy będzie krwawić? Wiem, że to sprawa indywidualna ale może ktoś się spotkał z czymś podobnym?

mogłeś naderwać mogłeś też ja zadrapać ale jedno jest pewne niepotrzebnie dzisiaj pchałeś palce do pochwy bo przecież potrzeba czasu aby wczorajsza rana się zagoiła ;)

Gość fajny11
Czyli lepiej np. zaczekać 2 tygodnie i zrobić to jak powinno być zrobione tak? Tylko nie wiem czy znowu będzie chciała przechodzić przez to samo co wczoraj... Bo krwawienie było dosyć obfite.

Gość gabi ;*
Miałam taką samą stuacje kedy byłam dziewicą a chłopak robił mi palcówke, błona jest naderwana ale ciągle jest :) ja myślałam wtedy ze straciłam ją całkowicie ale przy pierwszym razie mi lecilao duzo krwi i okazało się że jeszcze tam mam sporo tej błony ;p

gabi ;* -> nie przy pierwszym razie tylko przy pierwszej penetracji pierwszy raz to odbycie stosunku nie ważne czy to oral czy anal czy petting. dziewictwo traci się z pierwszym stosunkiem a nie z przebiciem błony bo ja można równie dobrze przebić ogórkiem :P

Gość Gabi ;*
Mi chodziło pierwszy raz jako seks :)

Gość Gabi ;*
To są pieszczoty, a nie seks :)

na pewno? to czemu tego nie robisz z każdym? czemu się publicznie nie masturbujesz ze swoim facetem? pieszczenie się to jest kontakt seksualny ;]