Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porąbane to życie

Zakochałam się, a ON ma żonę...

Polecane posty

Gość porąbane to życie
ciężko jest, ale też walczę sama z sobą

Gość porąbane to życie
Tak bredzą bo tak jedzą...:) kto nie był w takiej sytuacji nigdy tego nie zrozumie:(

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Aaa żebyś wiedziała. Człowiek myśli że zna siebie, a tutaj dupa. Noo ja Ci nie pomogę, jedynie mogę z toba ponarzekać :/:)

Gość To znacie się od niedawna?
Ale co Ci się w nim tak podoba? Skąd wiesz, że ma żonę? Myślisz, że akurat o jeden na pewno byłby ideałem, który nie rozrzuca skarpetek i nie robi awantur, tudzież nalega na seks, kiedy Ci się nie chce? Mylisz się... Oni wszyscy na dłuższą metę są tacy sami...

Gość porąbane to życie
wiem że ma żonę bo nie ukrywa tego, a co mnie zauroczyło już pisałam

Autorko, obyślaj, a jak coś sensownego wymyslisz to daj znać, może i ja skorzytam z Twojej rady.

Gość szklankaa
z czym ona walczy ???Bo nie bardzo rozumię ?? nie poszla na całość ?? a w ubikacji było tylko coo??? Chyba czeka na wiecej i narazie tym brakiem jest rozczarowana Więc trzeba byc ponad to coś czym ona nazywa "zakochanie"

Gość porąbane to życie
ok, ale wątpie że coś da się na to zaradzić, po prostu muszę dalej walczyć:(

szklanka- Z czym walczy autorka to zroumie tylko ten który znajdzie się w podbnej sytauacji. A temat zatytułowała w ten sposób, może dlatego, żeby był chwytliwy, a może tak poprostu. To pewnie zauroczenie i lepiej żeby to zagnieść w zarodku.

Gość To znacie się od niedawna?
No rzeczywiście wyczerpująco napisałaś, co Cię w nim pociąga :O Mam nadzieję, że narzeczony kopnie Cię w tyłek, boleśnie, a ten facet z obrzydzeniem będzie się Ciebie wystrzegał. Z całego serca Ci tego życzę, bo to dla Ciebie będzie najlepsza nauczka na życie i uczyni Cię lepszym człowiekiem.Trochę pokory Ci się przyda, może przestaniesz traktować ludzi jak przedmioty i pionki na planszy w grze. 🖐️

ale zyczysz jej tego bo co ? przcież jeszcze nic nie zrobiła i szuka rady jak się tego wystrzec. Puszczalska nie zastanawia się czy sie puscic tylko poprostu to robi...:/

Gość szklankaa
Tak bredzą bo ..... Nawet jak takie coś się przejdzie to uwazaszasz że łatwiej zrozumieć ?????? Zrozumieć można ale wytłumaćyc się nie da każda kobieta powinna pamietać o tym że żonaty facet jest zgóry zakazany wtedy nie było by zdrad a tak narzekamy na zdrady a same kobiety są temu winne

Nooooooooooooooooooooooooo to chyba ona zadje sobie ztego sparwe, a pyta jak sobie poradzic z dana sytaucja :/ kurna przcież nie przspała sie z nim !!! oceniaj sytuacje, jaką opsiała autorka, anie brnij już myślami do wyrka :-o

Gość Fiku Mikuuuuuu
tak bradza- zgadzam się toba 🖐️

Gość szklankaa
co ty gadasz jeszcze nie poszla na caloś a tylko sie zastanawia co dalej?????? a w ubikacj to byla rozmowa a nie zdrada czytaj uwazniej!!!!!!!!!! Porażka!!!!!!!