Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaMolla

Czy kiedyś będzie chciał cyca ?

Polecane posty

Gość MariaMolla

Synuś nie ssie od miesiąca jedynie w nocy jak śpi i zastanawiam się czy kiedykolwiek będzie chciał.Jestem tym podłamana,bo chciałam go karmić do roku .Miała któraś z was tak z dzieckiem ze kiedyś w końcu chciało ?

Gość w necie tylko inne jednostki
Ile ma twój syn? Moja córa zrezygnowała z piersi jak miała 5,5miesiąca, najpierw nie chciała w dzień, a po kilku dniach równiez w nocy. Do piersi juz nie dała się namówić. Najpierw było mi przykro, a później ucieszyłam się, że bezboleśnie moje dziecko rozstało się z piersią.

Gość bla bla bla blablaahlahaja
niech mi ktoś wyjaśni dlaczego 'przykro ' ?

Gość jhughghghg
Przykro czuje się w takiej sytuacji ktoś kto planował karmić jak najdłużej a tu ...dziecko plany popsuło :) Moja jak odrzuciła pierś (miała 7 miesięcy) to poczułam że odrzuca także i po części mnie i wiem że brzmi to głupio i irracjonalnie ale tak własnie się wtedy poczułam , dobrze że tylko przez kilka dni :D, potem wybrałam się na zakupki bo jakąś fajną butlę i smoka i tak jest już do dziś bo córka już ani razu nie upomniała się o pierś (i dobrze).

Gość MariaMolla
Mały ma 3,5 miesiąca od miesiąca nie chce, woli butle.Jest to przykre,cały czas mam nadzieje,że może jednak wreszcie będzie chciał tylko nie wiem ile będe w stanie utrzymać pokarm

Gość wybacz ale nasunelo mi sie-...
kiedys napewno bedzie chcial, ale juz nie od ciebie... :) a powaznie mowiac nie stresuj sie, rozumiem, ze jest ci przykro skoro mialas inne plany, ale dziecko jeszcze niejedne plany nam w zyciu popsuje ;) ciesz sie tym co jest i nie zadreczaj bo to nie ma najmniejszego sensu! glowa do gory :)

Gość MariaMolla
Dzięki :) nie jest mi z tym łatwo,bo córkę karmiłam 3 lata a teraz dostałam kopa od syna :) i tak szybko ,co ja go zdążyłam pokarmić.Mały po urodzeniu był dwa tygodnie w szpitalu,tam go karmili sztucznym dlatego myślę,że to może przez to.Wrócił do domu i chciał a po jakimś czasie zaczął robić numery aż całkowicie odrzucił,własnie jedynie w nocy chce ale czasami.

Gość wybacz ale nasunelo mi sie-...
a wiesz ze mialam bardzo podobna sytuacje, corke karmilam dluuugo, a syn wlasnie po porodzie byl w szpitalu i praktycznie wcale piersi nie chcial. ale mnie to akurat cieszylo, bo strasznie ciezko mi bylo odstawic corke od piersi, a przy mlodszym mialam problem odstawiania z glowy ;) i powiem ci jeszcze, ze dzieci maja juz po kilka lat i to corka, ta dlugo karmiona cycem, jest takim chorowitkiem, podczas gdy butelkowy synek nie choruje prawie wcale.

Gość MariaMolla
Niesamowite,wiecej jest chyba takich dzieci,ale mnie pocieszyłaś że jest zdrowy pomimo,że na butelce zastanawia mnie to od czego to zależy,że są takie dzieci które nie chcą

Gość w necie tylko inne jednostki
u mnie z odrzucenia piersi była jeszcze jedna korzyść. Dwa dni później przeszłam na dietę i w 4miesiące zrzuciłam 20kg.

Gość lalalalalalaLa
Mój synek też nie chciał piersi jak skończył 3 mies. miał katerek tylko raz jak mial 3 tygodnie(więc jeszcze ssał pierś) teraz ma prawie 11 mies i nie choruje wcale pomimo, ze juz od 8 mies jest na bebiku :)