Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praddełe was wyzwoli

Narzekanie na wzrost to tylko ukrywanie własnego nieudacznictwa przez prawiczki

Polecane posty

Wzrost nie jest ważny dla kobiet aż tak, pod warunkiem że nie jest skrajnie niski!! A 169 cm to już bardzo niski, nienaturalny i niemęski wzrost, nic dziwnego że mnie żadna kobieta nie chce! Frodo the niziołek natomiast ma 175 cm prawie i nie rozumiem jego kompleksów, z takim wzrostem faceci nie mają żadnych problemów z kobietami, dużo jest facetów o takim wzroście i świetnie sex uprawiają i nie widzę problemów żadnych!!

Gość nie zgodze sieee
no nie do końca prawda :D taki karakan imo czy ble ble (czyt. 160- ileś) mają bardzo ograniczony pole :D nawet te niższe kobiety wolą chociaż trochę wyższych, więc zostają im tylko karakany płci żeńskiej mierzące 150 :D

Gość nie zgodze sieee
* ogranoczone

Gość nie zgodze sieee
*ograniczone :O

Widzę,że mister "sfrustrowana rura" darker nie może sobie dać rady z tym, że komuś się udało. Skończy. I chuj. Chyba tylko ty jestes tu deklem, który po paru randkach oczekuje od laski, że będzie z nim za 50 lat wnuki chować:D

"Widzę,że mister "sfrustrowana rura" darker nie może sobie dać rady z tym, że komuś się udało." Nic ci się nie udało póki w łóżku z dupą nie wylądowałeś.

To raczej całe forum czeka na ciebie aż wyskoczysz z jakimiś rewelacjami. W końcu tak się chwalisz, że ktoś cię "zechciał". Na razie to panna się prowadza z tobą (zapewne nic nie wiedząc o twoim forumowym alter-ego) i nic poza tym. Jest za zbyt duża konkurencja wśród mężczyzn a ty jesteś zbyt zakompleksiony aby to utrzymać. W piwnicy jej nie zamkniesz ani oczu nie zawiążesz.

nie zamnkę ani nie zwiążę, ale do tego czasu mam fun. ty coś masz, poza robieniem z siebie guru kafe, którego każda laska tutaj chce, ale w realu nic z tego nie masz?

Lincoln w wieku zaledwie 16 lat miał już 180cm wzrostu i pomimo "zajebistych genów" był niemiłosiernie wyśmiewany przez dziewczyny. Masz tak nasrane we łbie, że nie widzisz nic innego poza wzrostem, wszystko to wzrost - potem długo, dłuuugo nic. Póki co to latasz z jakaś panną. Chciałbym aby to ona napisała na forum: tak, jestem w związku z tym karakanem tutaj. Jakby to był związek to nawet nie miałbyś czasu na to forum. "ale do tego czasu mam fun" Fun to będzie w łóżku. "ty coś masz, poza robieniem z siebie guru kafe, którego każda laska tutaj chce, ale w realu nic z tego nie masz?" Akurat mnie żadna nie chce. Znów zmyślasz.

Gość no i darker ze swoim 180 190
wzrostu jest dowodem na to, że wzrost nie ma znaczenia. Wysoki a żadna go nawet kijem nie chce ruszyć :classic_cool:

Gość ttaa
Jesli chodzi o wzrost to w tamtych czasach on byl ""WIELKI"

jasne, jakby to był związek to bym nie miał czasu, bo związek polega na siedzeniu 24/7 przy sobie:) fun będzie w łóżku? co ty nie powiesz...więc jeszcze raz - może podzielisz się swoim doświadczeniem?:P widzę dużo poza wzrostem, odpowadam tylko na twoje posty o krasnalach itp. żadna cię nie chce? no co ty? przecież ty taki fajny chłop jesteś, bystrzak z setką ciętych ripost na minutę...jak to możliwe,że cię nie chcą?

"no i darker ze swoim 180 190" Niech wam będzie, że mam 210cm. "Jesli chodzi o wzrost to w tamtych czasach on byl ""WIELKI" A pozostali to po 150cm w kapeluszu :D

"Jak zwykle ten wzrost, heh." A cóż by innego? Przecież z charakteru to on jak Gandhi :D

Gość a darker widać wysoki
jak brzoza a reszte sobie dopowiedz :classic_cool:

Gość ale tylko w opini
swojej mamy 🖐️