Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla którego stracę głowę?

Poznałam 4 chłopaków... 3 na sympatii oceńcie ich sami

Polecane posty

1. nie poznałam na sympatii, ale sie zakochałam, jednak jest nieobecny 2. z sympatii, przystojny wszystko z nim okej, mily,mądry, nic do niego nie czuje, na spotkaniach jest fajnie, po spotkaniach nie mysle o nim nawet :/ 3. z sympatii zawraca mi glowe i nie wiem jak go spławić,chyba sie z nim umówie, rozmawiamy codziennie na gg albo prawie codziennie beznadziejny ale zapycha mi czas i nie czuje sie samotna 4. z sympatii, nie za wysoki, chyba nie przystojny, gada mi sie z nim za to swietnie, na wiadomosci od niego czekam najbardziej

Gość czkawka olimpijska
:D🖐️ raczej się zauroczyłaś, a nie zakochałaś :classic_cool:

Gość ygftufy
pierwszy towar najlepszy.

Gość kmnbvctyuuu
a gdzie foty????????????

fot chyba nie mogę wstawiać :( co do pierwszego: Wysoki blondyn, dobrze zbudowany, niebieskie oczy, studiuje przyszlosciowy kierunek, nie jakąs pierdołke, do tego jest uprzejmy, szarmancki i nie rpzeleciał mnie mimo okazji :classic_cool:

Gość a długość penisów
?

Gość czkawka olimpijska
i odpowiedź na pytanie: dla żadnego :classic_cool:

nie interesują mnie ich penisy :O nie wiem czy zakochalam czy zauroczylam co za roznica chce by moj facet byl piekny madry szlachetny taki jest nr.1 i 2 ale z facetem nr4 mam najlepszy kontakt

jeszcze nr.5 poznałam na kafeterii przystojny, dobrze sie dogadujemy ale mnie nie chce i jest z daleka :classic_cool:

Gość czkawka olimpijska
na pewno mam bliżej niż nr 1 :classic_cool:

a nr3 jest z Lublina, myślę żeby zrobić tak - umówię sie z nim a na spotkanie wyślę przyjaciołke ;) czy to bedzie brzydko z mojej strony? :classic_cool:

Gość czkawka olimpijska
bardzo brzydko :classic_cool: gdyby to spotkało mnie to w trakcie spotkania z Twoją przyjaciółką wszedłbym na gg z komórki i Cię zablokował :classic_cool:

ale dlaczego? moja kol niczym sie ode mnie nie różni, tylko wyglądem :) ale ten chłopak to też nie jakiś bożek ma173 :O (kiedys mowilam, że lubię niskich, ale teraz sie przerzuciłam na wyzszy standard :classic_cool:)

Gość czkawka olimpijska
to jeszcze przerzuć się z blondynów na brunetów :classic_cool: dlaczego? bo umawiał się z Tobą, a nie Twoją przyjaciółką. na jego miejscu poczułbym się oszukany

w zasadzie charakter to ona ma lepszy niż ja :) jest wesoła, zabawna, wygadana, nie da sie z nią nudzić, z każdym złapie kontakt, pewna siebie, nizsza ode mnie więc pasowaliby tylko, że on...nie piekny ani brzydki ale nudny jak plebania ;(

to ja jestem oszukana, bo faceci oceniają po wygladzie :O

Gość czkawka olimpijska
jasne, bo kobiety nie zwracają uwagi na wygląd? :D to zależy od danego człowieka, a nie płci

no dobra, ale jak poznam powiedzmy przystojniaka i okaże sie być tępakiem albo gburem to go oleję, albo poznam średnio ładnego i okaze sie fajny z charakteru to polubię bardziej a faceci co? :O jestem dnem a taki jeden ciągle chce sie ze mną spotykac :/

Gość czkawka olimpijska
nie jesteś dnem 😴 a skoro nadal chce się z Tobą spotykać to najwyraźniej Cię polubił i jest Tobą zafascynowany :classic_cool:

dla którego stracę głowę? Stracisz glowę dla tego, który cie pierwszy przeleci na ostro. Myślisz że dlaczego pan nr.1 nie skorzystał z okazji? Byłaś chętna i bez problemu ściągnęłabyś majtki i wypieła dupe?

nie mam pojęcia czemu nie skorzystał :( ale cieszy mnie to :classic_cool: zafascynowany :O i dlatego pytał mnie czy lubię dominować? :O chce mnie przelecieć i tyle

Jesteś kobietą i wytrzymujesz bez seksu? Czy masz jakiegoś buhaja na boku? Musisz ich wszystkich potestować w łóżku i twoja cipa da ci sygnał którego będziesz kochać.

mam 15,5 roku partnerów seksualnych 8 (nie licząc tych od pieszczor oralnych i analnych) :classic_cool:

Gość czkawka olimpijska
autorka tematu to kobieta idealna :classic_cool: chciałbym poznać ją osobiście :classic_cool:😭

Gość nie idę po piwo
oj Czkawka, Czkawka a Ty dalej swoją mantrę... :D :D :D 🖐️

Gość czkawka olimpijska
jaką mantrę?:D

Gość nie idę po piwo
stałą mantrę :D :D :D Twoją pieśń medytacyjną ;)

Gość czkawka olimpijska
sugerujesz,że jestem nudna i sie powtarzam? :classic_cool: 😭 popatrz z innej strony Ty juz masz swoją Dulcynee a mnie sen z powiek spędza znalezienie mojej :classic_cool:

Gość nie idę po piwo
oj, nudna to Ty nie jesteś! Nie uraziłem Cię Aj hołp so! ;) Szukajcie a znajdziecie :D