Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A jeśli ciernie...

Rozstałam się z facetem przez książki...

Polecane posty

Gość kurcze, jak też
A ja, uwielbiam właśnie romanse :P I co ileś lat od nowa czytam całą serię Harrego :P Na mojej półce jest też Tolkien, marzyłam o nim jeszcze przed ślubem i uczniowie mi zrobili taki prezent na pożegnanie, że kupili mi całego Władcę :) Ja czytam tylko i wyłącznie dla przyjemności, na studiach dość się naczytałam bo musiałam, ale na szczęście była to polonistyka i dużo powieści tez czytaliśmy ;) Przy czym to, ze ktoś czyta takie książki, a nie inne, nie oznacza, że nie potrafi ocenić ich wartości.

"a po dwa niech się każdy zajmie swoim życiem, a nie wpie**ala się w czyjeś,..." Czy z Tobą wszystko ok? Sama założyłaś ten temat :O

Gość izulinak
kurczę, ja też- mam podobnie... Tylko, że na wszystko w życiu potrzeba umiaru...na wszystko:) Lepiej czytać niż 20 godzin na dobę siedzieć na necie...mało tu tematów...nic mi się nie chcę, nie pracuję bo jestem leniem,siedzę na garnuszku rodziców bo nic mi się nie chce nie mam żadnych pasji ani zainteresowań? To jest dopiero dno...

Gość dsdfdfdg
oczywiscie ze lepiej czytac książki niz czytac o necie, mam na mysli madre ksiązki, w ksiazkach jest porpawna ortografia, a na necie to bydlo pisze jak cche, mozna zapomniec podstawowych zasad ortografii :O najbardziej mnie rozwala: na prawdę i poprostu :O czlowieka chociaz nie zglupieje czytając dobrą powieść. ale jednak 20 ksiazek miesiecznie to juz dla mnie jakas choroba jest

Gość vanbuuren1990
sciagaj z neta pirackie ksiazki w PDF ZA FRAJER

Gość ona musi mieć
papierowe :)