Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka24latka

boli mnie moja samotnosc

Polecane posty

Gość Yogi Bear :)
samotność jest dołująca, bo człowiek jest zwierzęciem stadnym.. żadne pieniądze nie zastąpią tej drugiej osoby..

Gość nie gadajcie z dominikiem
bo to prostak sfrustrowany seksualnie. żadna mu nie daje i stąd w nim tyle jadu.

macie racje, ale byc z kims zeby tylko nie byc samemu to bez sensu....

Gość taka24latka
na jakim portalu poznalas tych facetow? rok temu bylam na sympatii.pl dziwnie tam bylo, pelno desperatów, odczuwałam jakies takie narzucanie sie, a ja choc czuje sie samotna i zle mi z tym to nie jestem zdesperowana, nie latam jak szalona za pierwszym lepszym potencjalnym kandydatem na chłopaka, wole, zeby wszystko dzialo sie naturalnie, nie na siłę. rok temu umówiłam się z kimś z tej sympatii.pl motał cały czas raz chciał się spotykać raz coś kręcił wydawało mi się, że mu po prostu nie odpowiadam a on był w separacji i właśnie pogodził się z zoną. drugi był ok, ale mieszkał na stałe w Norwegii, kilka razy się spotkaliśmy, ale nie przetrwało.

Gość Yogi Bear :)
"macie racje, ale byc z kims zeby tylko nie byc samemu to bez sensu..." dużo w tym racji, ale widać nigdy nie byłeś samotny

Przecież normalnie dyskutuje. Autorka to najprawdopodobniej zwykła ździra dlatego jej nikt nie chce, oprócz dymania oczywiście.

Gość :) samotność 24-latki
śmieszne w tym wieku mówić o samotności z każdą kolejną 5-tką jest gorzej by nie rzec beznadziejnie :(

Gość taka24latka
być z kimś po to aby tylko kogoś mieć -tak nie chce zyc. moj były facet byl bardzo toksyczny dlatego sie rozstalismy. boje sie jednak, ze kiedys nie wytrzymam i bede w takim stanie, ze zwiaze sie z kims z rozsadku, ze samotnosc zacznie mnie przerastac i wtedy bede jeszcze bardziej nieszczesliwa.

Gość taka24latka
dominik na jakiej podstawie stwierdzasz, ze jestem zdzira?

Gość taka24latka
smiesznie w tym wieku mowic o samotnosci..... a jednak samotnosc nie pyta o wiek. czasami mam wrazenie ze to jest jak jakas choroba cywilizacyjna i dopada ludzi w roznym wieku. wiem, ze w moim wieku mozna stwierdzic, ze mam wieksze szanse niz np 40 latka, ale ja juz nie wiem co robic. dlaczego to mnie spotkało... czuje sie jak nieudacznik

Gość taka24latka
dominik nigdzie nie napisalam, ze sypiam z jakimis facetami, odkad nie mam chłopaka z nikim sie nie przespalam wiec nic mi nie zarzucaj

Gość waltek
24 lata to bardzo młody wiek nie ma się gdzie spieszyć

Gość taka24latka
waltek niby tak, ale zrozum, ze ja nie chce byc sama

Gość waltek
Rozumiem na tyle na ile człowiek jest w stanie zrozumieć drugiego człowieka. nie sądzisz jednak, że już sam fakt pisania na tego typu forum o tym swoim "problemie" jest pewnym aktem desperacji? oczywiście potrzeby akceptacji, intymnej więzi i zaufania innemu człowiekowi są elementarne i człowiek podejmuje różne aktywności, by te potrzeby zaspokoić. wiem tylko tyle, że dopóki nie czujesz się dobrze sama ze sobą i lubisz choć trochę samą siebie ewentualne dłuższe relacje są skazane na niepowodzenie lub po czasie początkowej fascynacji stają się tołstojowską drogą przez mękę. wiem co nieco na ten temat z własnego doświadczenia :)

Gość taka24latka
nie przespałam się z żadnym oprócz Ahmeda w Londynie :) och, jak mnie jebał :)

Gość waltek
pokażesz swoją łiłę?:)

Gość waltek
uuuu, ruchasz się z ciapatymi? to słabo,nie będę pakował penisa do dziury w której spuszczał się ciapas :o

Gość taka24latka
12:22 podszyw pisanie tutaj o swojej samotnosci nie traktuje jako akt desperacji. raczej chce z kims o tym porozmawiac i zrozumiec ten problem bo obiektywnie nie potrafie na to spojrzec. moze nie jest to dobre miejsce, ale wiem, ze tutaj jest skupisko roznych ludzi z roznymi doswiadczeniami. masz racje, nie czuje sie dobrze sama z sobą, ciągle czegos od siebie wymagam, ciągle czuje, ze czegos mi brakuje (jestem za mało oczytana, za słabo znam jezyki obce etc) i z dnia na dzien nie lubie siebie coraz bardziej za to, ze nie radze sobie z samotnoscia bo skoro ktos mnie nie chce na powazne to siebie nie lubie co chyba cos ze mna nie tak

Gość nefik
Bo fajni faceci nie latają po imprezach 🖐️

Gość taka24latka
to gdzie można spotkać fajnych facetów? na imprezy nie chodzę po to aby wyrwać jakiś towar jak to się mówi, ale lubię się bawić, lubię taniec i odstresowuje mnie to, ale raczej nie lidze na to, ze kogos tam poznam bo widze jakie towarzystwo tam sie kreci

Gość nefik
siedzą w domu :o🖐️

Gość nefik
chociaż ja jeszcze na rowerze jeżdżę :P

Gość LUZACZEK253
Hej. Wiesz co Ci powiem - to normalne. Nawet kobieta, która zakłada że do szczęścia nie jest jej potrzebny facet z czasem sama zacznie potrzebować choćby przytulenia. Tym bardziej że byłaś z kimś aż 5 lat. Może to głupie co napiszę teraz, ale moja rada jest taka - bądź cierpliwa. Cierpliwość to złoto. Miłość sama przyjdzie, w końcu spotkasz tego jedynego.

Gość taka24latka
nefik czy twoim zdaniem mam zaczac chodzic po oseidlach i pukac do srzwi celem szukania fajnych facetow? :P

Gość taka24latka
do kazdych drzwi mialo byc

Gość LUZACZEK253
Nie przeczytałam wszystkich wpisów tylko pierwszy. Kochanie bo na takich portalach jak pisałaś sympatia czy cokolwiek to siedzą same dupki. Wiem coś o tym.

Gość taka24latka
Luzaczek wychodze z zalozenia, ze co ma byc to bedzie i na kazdego przychodzi kolej. staram sie tez wierzyc, ze ja rowniez sie doczekam, ze to moje czekanie nie jest na marne, ze w koncu poznam kogos, kogo pokocham ze wzajemnoscia i dzieki niemu zrozumiem dlaczego nie wychodzilo mi z innymi, dlaczego musialam tyle czekac, w koncu bede wiedziala, ze warto bylo czekac i byc cierpliwym. ale mam tez takie dni jak dzisiaj kiedy brakuje mi ciepla, zwyklego przytulenia.