Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka24latka

boli mnie moja samotnosc

Polecane posty

Gość taka24latka

nic mnie nie cieszy. dwa lata temu doszło do rozstania z chlopakiem, z ktorym spedzilam prawie 5 lat. i wciaz jestem sama. ktos zapyta: dlaczego? a ja nie wiem. nie siedze w dom, podrozuje, wychodze na imprezy czy inne np. jakies festiwale. nie wiem jak odbieraja mnie inni ale duzo osob mowi mi, ze jestem ladna i sprawiam wrazenie cieplej osoby. samotnosc powoli mnie zabija. brakuje mi uczucia, bliskosci drugiej osoby.

Gość taka24latka
jestem zrezygnowana i wypalona życiowo. cieszę się, że studiuję dwa kierunki jednocześnie, że mam pracę, znajomych, że jestem zdrowa..... ale brakuje mi strasznie miłości. nie potrafię żyć sama dla siebie

Gość taka24latka
wychodze z domu,napisalam wyzej. wiem, że nie moge zamykac sie w 4 scianach. chyba cos ze mna jest nie tak, nikt mnie raczej nie zaczepia, czasami ktos mnie zaczepi. jezeli juz ktos mnie adoruje to nie nadaje sie do wspolnego zycia np malo kumaci, nie pracujacy albo sporo mlodsi ode mnie

nie jest latwo poznac wartosciowego czlowieka...

Gość taka24latka
wiem, ze nie jest latwo. moze to glupie, ale naprawde zaczynam wierzyc, ze najlepsi faceci sa juz zajeci i nie dlugo trzeba bedzie brac co jest

Gość taka24latka
nie moge pogodzic sie z mysla, ze nie bede juz szczesliwa, ze moge zostac sama.... nie chce tego. uciekam przez to w prace, robie ciagle kolosalne nadgodziny by nie miec wolnego czasu

Gość taka24latka
Już mnie boli pochwa od masturbacji butelką :o

Gość policjanttt....
ja mam tak samo

Gość dwqkdlqwdwqd
nie przejmuj sie ja tez jakoś nie moge znaleźć nikogo sensownego bo przeważnie zreszta faceci chca ode mnie seksu bez zobowiazan ,albo przygod na jedna noc... no i jest mase zajetych , zonatych .. ale co mi po takich? niby mnie i podrywaja ,ale co z tego jak nie szukaja zwiazku...jacys tam sie trafiali co chyba dazyli do czegos na poważnie np w tamtym roku było takich ze 2 ,ale jednemu z nich nie przypasowałam po paru spotkaniach ,a drugi niby na powaznym stanowisku, niby uzdolniony ,ale był brzydki...

Gość dwqkdlqwdwqd
tyle ,ze ja wychodze dosc mało na imprezy itd wiec to moze tego przyczyna... nie wiem . ale faceci przewaznie chca ode mnie tylko seksu

Gość taka24latka
podszyw z tą butelką. ile masz lat policjant?

Gość riki tiki taaaaaaaak
coz Ci moge napisac.. mam to samo.. 5 letni zwiazek sie skonczyl i jestem juz 5 lat sama a mam 27 lat mam znajomych, od czasu do czasu jakis adoratow ale to nie to :/ jestem zdolowana moim losem i zastanawiam sie czasami nad sensem mojego zycia :/

Gość autorko ja mam 31 lat i to
samo co ty. wiec pomysl, ze nie jestes taka ostatnia ;)

Gość policjanttt....
musze isc bede wieczorem mam 28 lat

znak czasu , choroba jaka wokół pełno tych samotnych szlachetnych , którzy szukają tych szlachetnych odpowiednich sobie i swym aspiracjom a wciąż pozostają sami. pycha i uleganie pozorom. niedawno miałem zaszczyt poznać i rozmawiać z piękną acz skromnie bardzo szaro wyglądającą Dziewczyną a jaką mądrą i wykształconą o dużej wiedzy i morale. gdybym nie był żonaty to .... choć pewnie marne szanse i dobrze bom ja nikt jest przy niej. niech się te głupiutkie celebrytki puste jak dziurawy nocnik chowają przy Tej Dziewczynie prawdziwie pięknej. los mi podarował mozliwość poznania Jej

Gość dwqkdlqwdwqd
ale wiesz ja mam wrazenie ,ze to dlatego ,ze czasy sie teraz troche zmieniły i faceci nie traktuja dziewczyn za bardzo powaznie , nie spieszy im sie do powaznych zwiazkow , tylko seksu szukaja i stad sie to bierze.. tylko takim dziewczyny sie szybko nudzabo szukaja tylko zabawy a ci co jednak sie żenią to czesto zdradzaja swoje zony.. ile do mnie zarywa zonatych czy zajetych... smutne ,ale prawdziwe

Nie biadol, piszesz przecież , że przebywasz w gronie osób , które dają Ci radość . Może lubisz być zakochana , potrzebne są emocje , wzloty i odloty? Tak bywa, kiedy Człowiek nie wie czego chce , nie szuka, wspomina i porównuje ;

Gość taka24latka
o tym, ze mam powodzenie u starszych facetow i zajetych, ktorzy wlasnie szukaja przygod to nawet nie wspominam. takich to moge miec na pęczki i wlasnie nie rozumiem tej roznicy- dlaczego normalny, wolny facet do mnie nie podejdzie a jakis zonaty, bezrobotny, margines spoleczny albo gowniarz nie ma skrupułów. ogólnie mało czasu spedzam w domu. od pon do pt pracuje nie 8 godzin a ok 10-12 po pracy jakies szybkie spotkanie na piwo z kims znajomym ale bez zadnych szalenstw, w weekend albo impreza na miescie, dyskoteka, wyjazd gdzies na festiwal... nie siedze w domu, nie wiem co jeszcze mam zrobic. patrze w lustro i nie moge juz nic zrobic aby wygladac lepiej, robie co moge.

Gość dwqkdlqwdwqd
najlepiej tonie szukać chyba na siłe i zdac sie na los.. kobiety chyba o wiele powazniej traktuja znajomosci z facetami niz oni ..a facet to mysli tylko o seksie teraz ciezko o jakiegos normalnego

Gość dwqkdlqwdwqd
ja tam niby mam faceta , mam 23 lata.. ale wiem ,ze nie bedzie nic z tego na powaznie. jestem z nim żeby sie nie czuc samotna

'' kobiety chyba o wiele powazniej traktuja znajomosci z facetami niz oni ..a facet to mysli tylko o seksie teraz ciezko o jakiegos normalnego'' Co ty pieprzysz? Przecież to kobietom zależy glownie na ostrym rżnięciu, tylko to się dla was liczy.

Gość Moze sie sprobuj z kims przez
neta umowic? może powiesz ,ze to glupie ,ale ja np jestem dosc taka introwertyczka i 2 z moich 5 facetów takich na tałe poznałam na necie. i te zwiazki przetrwały jakis czas bo jeden rok ,a drugi 4 lata

Gość taka24latka
do tych co maja tak samo jak ja: nie potrafie zrozumiec dlaczego tak jest. nie jestem zadna paniusia ani celebrytka- normalna, radosna dziewczyna. dominik 1000 nie chodzi mi o seks bo ktos do zwiazku bez zobowiazan albo na jednorazowy numerek zawsze sie ktos znajdzie. ja potrzebuje kogos do zycia. brakuje mi tego jak moglam sie kim opiekowac a ktos mna, brakuje mi wspolnego gotowania, robienia dla niego niespodzianek, gotowania ulubionych potraw i usmiechu na ten widok po jego ciezkim dniu, brakuje mi tego, ze po ciezkim dniu w pracy mam swiadomosc, ze po powrocie do domu to wszystko sie ulotni bo mam do kogo wrocic, bo ktos na mnie czeka, bo ktos mnie kocha, bo zyje dla kogos a ktos dla mnie. doswiadczylam tego i brakuj mi, nie potrafie zyc sama dlatego jest mi ciezko. wieczorem mnie tutaj nie bedzie bo wychodze ze znajomymi, co za paranoja.

''jestem z nim żeby sie nie czuc samotna'' Jesteś z nim bo nie wyobrażasz sobie życia bez ruszającego się fiuta w twojej pochwie.

Gość dwqkdlqwdwqd
dominik1000- taaa a niby facetom to nie zalezy ..

''dominik 1000 nie chodzi mi o seks bo ktos do zwiazku bez zobowiazan albo na jednorazowy numerek zawsze sie ktos znajdzie'' Często korzystasz z takich okazji?

Gość dwqkdlqwdwqd
dla seksu tez z nim jestem no ,ale nie tylko bo mam z kim spedzac czas itd ( oprocz ,znajomych i kolezanek bo to nie to samo) ale nie wyobrazam sobie przyszlosci z nim na zawsze