cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 jest ktros chetny ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 zaczelam diete nielaczenia jest nawet ok kiedys schudlam na niej sporo pnad 15 kg :) takze do niej wraca moja obecna waga 69, 4 a jeszcze 4 dni temu bylo 70 no nic dobre i to czy ktos chce sie przylaczyc ?? zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 z jakiej wersji korzystasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 sLucham ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 bo sa rozne wersje tej diety i zasady i chodzi mi o to jaka wybralas czy metode dr haya czy inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 hmm wiesz nie wiem cyz dobrze ale tam gdzie ja czytalam to jest cos takiego ze smietana maslo to skladniki neutralne ze mozna je laczyc z weglami czy bialkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 a mozesz podac linka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 hmm nie gdyz ja to przeczytalam i tak juz stosowalam jeszcze czesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 http://fitness.wp.pl/dieta/katalog-diet/art60,dieta-nielaczenia-dr-haya.html kiedys stosowalam te zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 i jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 bylam tylko 3 tygodnie i spadło mi ok 3 kg z tym ze nie miałam nadwagi duzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 to fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 teraz jestem w trakcie zastanawiania si ę czy powtorzyc czy zrobic kopenhaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 oj szczerze? ja sie boje tej kpoehnaskiej wlosy i tak mi leca :( zawsze w licpu tak mam :)lepiej ta ja jestem na niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 chcialabym skurczyc zoladek a na niej mozna , raz bylam juz na dk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 to powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka717 Napisano Lipiec 28, 2012 wzajemnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 28, 2012 nie dziekuje :) dawaj znac jak ci idzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sestiaa Napisano Lipiec 30, 2012 czy ta dieta dziala wogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 30, 2012 hej tak dziala przynajm,niej kiedys tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojfxv Napisano Lipiec 30, 2012 Robi ktos ja czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cobainowa 0 Napisano Lipiec 31, 2012 ja a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kgcdcb Napisano Lipiec 31, 2012 Jaki ndny topik nikt nic nie pisze nic sie tu nie dziwhe ....nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach