Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsfdgdfgdfhyfh

Pierścionek (obrączka) z grawerowaną sentencją jako prezent dla męzczyzny?

Polecane posty

Gość ddsfdgdfgdfhyfh

Co sądzicie o takim pomyśle (zakładając, że sentencja będzie wiele znaczyła dla pary i będzie przemyślana)? I lepiej by była złota czy srebrna? p.s. nie chodzi o obrączkę ślubną. :)

Gość chwila chwila
ogólnie pomysł mi się nie podoba

Gość ddsfdgdfgdfhyfh
dlaczego?

Gość fluffy duffy
pretensjonalne to jakies takie takie w sam raz dla 15 letnich gowniar zakochanych na zaboj w kolesiu z dyskoteki:D

Gość ddsfdgdfgdfhyfh
A co sądzicie o tym, żeby zamiast obrączki podarować nieśmiertelnik (również z wygrawerowaną sentencją)?

Gość chwila chwila
bo biżuteria męska to zegarek i łańcuszek , reszta wygląda marnie . sam pomysł z sentencją taki dziecinny.

Gość fluffy duffy
dziewczyno, ile ty masz lat ze wpadasz na tak zenujace pomysły? zycie to nie sentencje, obraczki i inne niesmiertelniki!!! jedyna obraczka do przyjecia to ta slubna i tyle w temacie mysle, ze jak ten twoj luby dowie sie o tej twojej dziecinadzie to cie smiechem zabije:D

Gość ddsfdgdfgdfhyfh
W każdym bądź razie, dziękuję za odpowiedzi. :)

Gość zgadzam sie z chwilą
co on ma z tym robic? nosic? niezreczna sytuacja.

Gość cuuukierek
autorko, ile masz lat?10? ze chcesz facetowi jakies piersionki wreczac? z sentencja? :D:D:D

Gość lalasunt
ehhh....te wakacyjne milosci gimgówna co dalas dupy i sie zakochalas? buahahahahahahahhaha:D nieśmiertelnik mnie tak ubawil, ze siedze i placze:D:D:D:D

Gość Kurde jeszcze
nigdy nie słyszałem o głupszym prezencie a żyję już długo.

Gość nie za bogata
moja koleżanka dała taki prezent swojemu facetowi, to taka namiastka ślubu, bo on pomimo, że z nią jest kilka lat za nic nie chce się ożenić

Gość ławica dziewic
A ja mam grawerkę na ślubnej :) ALE na ŚLUBNEJ :)

Gość Agaaaata
Ponawiam temat ! Osobiście uważam , że w tych czasach co raz mniej par ma śluby kościelne więcej idzie do USC bądź nie robi nic w tym kierunku by sformalizować związek ale nie czyni to ich gorszymi. Mamy XXI wiek i spokojnie tacy ludzie będąc dobre X lat razem śmiało mogą kupić sobie obrączki i zrobić grawer nie ważne czy będą one srebrne , złote , platynowe czy jakiekolwiek inne. Poza tym facet może mieć obrączkę a kobieta pierścionek tak jak po ślubie noszą w USA. Kobiety mogą nosić inne obrączki niż ich TŻ , można sobie nawet wymienić obrączki po jakimś czasie jak kogoś na to stać i czuje taką potrzebę bądź chęć zmian . Znam sytuacje gdzie znajomi mają klasyczne obrączki do ślubu ale ona ma jeszcze drugą z mieszanego złota z kamieniami i nosi jako pierścionek albo zamiast obrączki ślubnej ( jest 2 kolorowa ma 3 diamenty i piękny grawer) . Zdecydowała tak gdyż kamienie to problem ze zmianą rozmiaru gdy z tym będzie problem klasyczna znajdzie się na palcu a ta druga z grawerem Kocham Cie.. na łańcuszku i po co pisać o jakieś jednościach czy dziecinadach ?! Miłość się okazuje a nie pokazuje na palcu !