Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boboo frut

W jaki sposób zrywacie znajomości internetowe?

Polecane posty

Gość boboo frut

piszcie... prosze o nie kasowanie tematu

Gość boboo frut
up

Gość dgdfhfdhdfhdf
ale jak zrywcie???? normalnie przestan sie odzywac i juz

Gość boboo frut
ale co jeżeli mam z tą osoba kontakt codziennie? nawet kilka razy na dzien

Gość trudny wiesław
co up? no normalnie, piszesz ze Ci sie nie chce i tyle :o kurwa nad czym tu rozwazac :o miłego dnia :classic_cool:

Gość boboo frut
a może napiszę jako kto inny po jakimś czasie że np miałam wypadek samochodowy albo inny i nie żyję? czy to nie lepsze żeby nie ranić takiej osoby?

Gość dgdfhfdhdfhdf
czemu chcesz zerwac kontakt???? nie odzywaj sie i juz albo udaj ze gdzies jedziesz potem juz sie nie odezwij moze pomysli ze nie zyjesz

Gość boboo frut
Wyjazd to zły pomysł bo mam nr tej osoby i kontaktujemy się również przez komórke

Gość boboo frut
Chce zerwać bo nudzi mnie ta osoba...

Gość dgdfhfdhdfhdf
to zmien nr tel lepiej to bedzie jak powiesz prawde to mniej zrani niz takie ucinanie i odrzucenie!! czemu chcesz zerwac???

Gość kłamstwo rani najbardziej
bez sensu jest wymyślanie wypadków itp lepiej powiedz wprost, że teraz będziesz mieć mało czasu czy coś w tym stylu i kontakty musisz ograniczyć.... z czasem ograniczysz do 0 i po sprawi.... po za tym może ci się zmienić, więc nie warto palić mostów.

Gość mvmdk
Te "wypadki" to tak naciągana sprawa że aż załosna :) W ostatnim czasie tez długo gadałam z kolesiem, bo ponad miesiąc.Kontakt po kilka razy na dzień, zagadywał sam, kilka razy zdarzyło sie ze owszem napisał ale chyba chętny nie był zeby gadać, więc spytałam wprost o co chodzi a on że o nic,że zmęczony jest. Innym razem mówił że musi sobie cos przemyslec wiec ok. Niby cieszylo go to że piszę.A kilka dni pozniej z innego numeru własnie taka wiadomość że miał wypadek itp. Wiem jak sie to skonczy i uwazam to za tchorzostwo.Szkoda tylko mojego zmarnowanego czasu

Gość Kilgore Trout,
przestań utrzymywać kontakt i już. To tylko internet

Gość mvmdk
Napisz wprost, przynajmniej taka osoba nie bedzie musiala sie domyslac ani obwiniać za coś czego nie zrobila, chyba ze faktycznie to obgadajcie ,moze da sie naprawic

Gość ciocia dobra rada 88
Jeśli to kandydatka na dziewczynę to napisz że poznałeś inną, a jeśli to zwykła koleżanka to powiedz że za bardzo się różnicie, że lubicie inne rzeczy, że co innego was śmieszy i że taka znajomość nie ma sensu. Jeśli zaś to znajomość na odległość to powiedz że takie znajomości Ci nie pasują, że chcesz mieć znajomych w relu i mieć z kim pójść na imprezę, wyjść do kina etc.

Gość boboo frut
Ok dzięki za rady