Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojoj :)

Co zrobic, zeby sprzedac...

Polecane posty

swoje ciuchy na portalach typu ibutik? wystawilam swoje ciuchy, ale nikt nie chce kupowac. tak ciezko sprzedac tam cokolwiek czy nie ufaja mi, bo jestem nowym uzytkownikiem??

Gość kciukiem wylogowana
wystaw na Allegro za małe kwoty, za duże nikt nie kupi przykro mi

prowalam z allegro. totalna porazka

Gość htjtjyyjyyt
Tez to zauwazyłam- jakis kryzyst czy o ;o wystawiłam kurtke z Zary za połowe ceny i nic !!!! już 3 raz wystawiana była, aż ją oddałam kuzynce

Porównaj z cenami innych bo może za dużo chcesz? Firma nie firma - jak ktoś chce Zare to go stać w sklepie, a na używanych szukają jednak najczęściej po prostu tanich w dobrym stanie. Ja ostatnio sprzedawałam spodnie Zara, Mexx, Mustang, Wallis - każda para po 10zł, a spodnie jak nowe :O 🖐️

ja chce sprzedac za kilkanacie zl/szt, wiec kryzys sie tego nie tyczy

No ale co innego koszulka nie mająca nic wspólnego z modą za kilkanaście zł, a co innego spodnie akurat na topie ;) Pokaż co sprzedajesz

kilkanascie zlotych za uzywany ciuch, to chyba nie jest duzo

Ja sprzedawałam te spodnie http://idolo.pl/moda/czarne,spodnie,zara,rurki,wiosna,lato,2012,g,6251,6.html Dwa razy ubrałam bo za długie, a nie podobały mi się u mnie podwijane... I Ci powiem, że za 10zł musiałam powtórzyć ogłoszenie kilka razy :D Gdybym miała tylko to jedno to bym wyrąbała, ale że tu dycha tam dycha to jednak uzbierałam łącznie na nowe buty ;)

No ale zależy jaki - bo jak byle jaki to akurat musisz mieć farta żeby nawet tanio ktoś go chciał, jak akurat na topie to cena ok - dlatego napisałam POKAŻ CO SPRZEDAJESZ