Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amajaininaica

BOZE mam 20 lat i jestem w ciazy:(((((((((

Polecane posty

"Darker - a wpadłeś/aś na to, że zabezpieczenie czasem zawodzi? czy za trudne?" A wpadłaś na to, że trzeba coś o tym wiedzieć? To takie trudne i wyczerpujące? Jakoś ludzie co nie chcą mieć dzieci to nie mają no ale oni z kolei są odpowiedzialni przed sobą i rodzice nie poratują jak coś nie wyjdzie.

Gość dffrefrgrgt
no właśnie nic nie zawodzi, jedyne co zawodzi to wasza głupota, oooh ile tu już było postów typu ''zapomniałam tabletki, czy coś się może stać?'', ''biorę antybiotyki i jednocześnie tabsy anty, dobrze robię?'' itd. gdzie jak byk nawet na głupiej ulotce jest napisane że wielu leków w trakcie przyjmowania pigułek anty brać NIE MOŻNA, już nie mówiąc o tym ile jest wykazów w necie z lekami/ziołami które wchodzą w interakcję z pigułkami jeżeli kobieta regularnie bierze tabletki i nie przyjmuje w ten czas żadnych substancji które mogłyby osłabiać działanie tabletek to zajście w ciąże byłoby wtedy cudem na miarę niepokalanego poczęcia - tak powiedział znajomy lekarz

"no właśnie nic nie zawodzi, jedyne co zawodzi to wasza głupota" A potem dzieciaka wychowuje taka /odpowiedzialna/ osoba. Gorzej jak dwoje takich :D

Gość miętowe szpilki
20 lat i ciąża? hmm... mam koleżankę, która ma 22 lata i dwójkę dzieci. Oraz koleżankę, która ma 16 lat i też już ma synka, który ma 3 latka. :( więc jak widzisz inni mają jeszcze gorzej. Aaa, jeszcze też mam znajomą, która jest matką od 18 r.ż. :) Głowa do góry. Dacie sobie radę. Moje koleżanki dają sobie radę. :O

"Głowa do góry. Dacie sobie radę. Moje koleżanki dają sobie radę." Nie one sobie dały radę tylko ich rodziny dały radę.

Gość oallalala
patrzac na kolezanki ktore urodzily dzieci na studiach , to w sumie bylo najlpesze rozwiazanie mogly sie jako tako dzieckiem zajmowac bo zajecia nie trwaja ciagle 24h , zawsze mozna czasem cos opuscic a potem praca , żłobki, zawsze cos zawsze bie teraz wiec nie bedzie zle :D

Gość efrewfregtre
pomyśl jakie to szczęscie, że masz tego jedynego :))) wspiera Cię, kocha i wszystko sie ułoży.... chciałbym tak :)

Gość atttttttt
Darker - szczerze Ci współczuję. wchodzisz na czyjś topik tylko po to, by rozsiewać swoje mądrości. rozumiem, że zawsze byłeś/aś odpowiedzialny, rozsądny i poukładany. brawo dla Ciebie. jednak nawet jeśli autorka się nie zabezpieczyła właściwie, to co? Twoje słowa jej pomogą? podniosą na duchu? mleko się już wylało, a Ty się mądrzysz. tylko po co?

Gość zzico
więc teraz mozesz sie bzykać dowoli bez zabezpieczenia mała

"Darker - szczerze Ci współczuję. " Szczerze w to wątpię. "wchodzisz na czyjś topik tylko po to, by rozsiewać swoje mądrości." A wy nie? "jednak nawet jeśli autorka się nie zabezpieczyła właściwie, to co? " Wpadka - ot co. "Twoje słowa jej pomogą? podniosą na duchu? " Myślę, że w łóżku bawiła się świetnie więc na duchu jej podnosić nie trzeba.

Gość Amajaininaica
Darker Facetowi też nie wróżę sukcesu - zamiast się dalej kształcić to będzie musiał na dziecko zarobić więc kierownik działu z mięsem w Auchan to maks na co może liczyć. Odrobinka inspiracji: No widzisz tym razem ci nie wyszlo, bo chlopak skonczyl dobre studia za granica i ma bogatych rodzicow. Nie zebym sie chwalila jednak zauwazylam ze praktycznie kazdy twoj post to zaczepka w moja strone.

A to trzeba było od razu napisać, że ma bogatych rodziców i oni wszystkim się zajmą. Mało kto ma tak dobrze. Jak cię lubią to będą na ciebie chuchać i dmuchać.

Fiku z tego co widze to jestes samotna:) Taka randka w ciemno co?:) A Darker to tez jakis oszolom, nie ma co go sluchac;)

Gość Amajaininaica
no to moze ciebie darker matka nie wychowywala. Ja mam zamiar wywchowywac swoje dziecko a nie upewniac sie ze ktos sie nim poprsotu zajmie

Gość trele morele30
i co to za dramat? Ja tez rodzilam w tym wieku. Dzieki temu corka miala mloda mame ktora mogla sie pochwalic. Niektore jej kolezanki mialy matki wygladajace jak babcie:) Teraz mam 30 lat, core odchowana i zycie przed soba:)))

Gość RosesNGunes
lol przeczytalem temat i wg mnie to ciebie darker oszolom zrobil;p chociazz chujj wie co cie zrobilo:D

Gość uppppssss
nie przejmuj sie zaczepkami, tutaj ludzie tak maja... nudzi im sie chyba...

Masz 20 lat i zabezpieczyć się nie potrafisz - sama potrzebujesz wychowania. Dziękuj bogu za chłopaka i jego rodziców lepiej.

Gość EJ DARKER
ej darker! moze twoja matka dala dupy murzynowi????

Gość Amajaininaica
potrafie i to nie byl nasz 1szy seks. Jutro powiemy moim i jego rodzicom o tym.

Gość Yogi Bear :)
nie ma co, ładna historia :D

"potrafie i to nie byl nasz 1szy seks. " Jak widać w temacie - nie potrafisz.

Gość Zuzanna Amelia & 29
O oo to ty z jakims geniuszem to dziecko masz. To dbaj o nie po takim ojcu co studia zagranica skonczyl przezd 22 rokiem zycia to na pewno juz w dziecinstwie Nobla dostanie. Takich nam trzeba. 18:32 [zgłoś do usunięcia] Amajaininaica mam 22 letniego chlopaka od roku8.07.2012] 20:21 [zgłoś do usunięcia] Amajaininaica No widzisz tym razem ci nie wyszlo, bo chlopak skonczyl dobre studia za granica i ma bogatych rodzicow.

Gość Amajaininaica
Zwiazek byl na odleglosc przez jakis czas bo on studiowal. Za granica 4 lata studiowania to norma.

Gość Zuzanna Amelia & 29
20:35 [zgłoś do usunięcia] Darker No co? Licencjat ma. Wystarczy A co Ty gadasz. To napewno ten geniusz co go w ubieglym roku w Ameryce pokazywali. Dbaj o dziecko Na pewno tez bedzie genialne. 21-4 = 17 No i szkole srednia tez w rok zrobil. Ty sie Darker schowaj. Ty facetowi do piet nie dorastasz.

Spadaj gówniarzu. Lepiej szukaj tej swojej dziewczyny bo ci się miesiąc skończy.