Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amajaininaica

BOZE mam 20 lat i jestem w ciazy:(((((((((

Polecane posty

Gość cres4ws45
jeśli ojciec dziecka pracuje to na sam początek wyciągnij tyle alimentów ile najwięcej się da :classic_cool:

"Kochaj tą "fasolkę" , która rośnie w Tobie , jest bezbronna i cichutka." Rzyg.

piękne jednak patrz sercem Boże wzruszyłem się inni się starają o dziecko okres na prokreacje ten fantastyczny gratuulaacjee!Mam nadzieję że będziesz szczęśliwą mamusią polecam jak wychować zdolne dziecko,książka'ewentualnie w necie program wychowania dziecka21 wiek też wszystko jest w punktach ładnie opisane i daje do myślenia!głowa do góry nie pozwól sobie na nia wchodzić w czasie ciąży obiecaj,adoratóra też winszuje panienko

Gość zezezzez
tez rzygam gdy czytam słowo FASOLKA fasolka-pizdolka

Gość Amajaininaica
Chlopak mnie kocha i zawsze moge na niego liczyc:) Dzis juz troche mnie wkurzyl bo jak chcialam zrobic kawe to mowil, ze kawa szkodzi ciazy i zebym lepiej nie pila. Po tym jak mu o tym powiedzialam to oczywiscie jak wspomnialam byl w szoku jednak pozniej zaczal sie mnie przytulac i namietnie calowac. Bardzo sie wtedy uspokoilam jednak ciagle nie moge uwiezyc ze bede mama w tam mlodym wieku.

Gość atttttttt
,,Darker "Kochaj tą "fasolkę" , która rośnie w Tobie , jest bezbronna i cichutka." Rzyg." To samo pomyślałam :-D swoją drogą ciekawe jakim cudem płód miałby być głośny ;-)

Gość boże co ja czytam
Byłas już u lekarza? Potwierdził ciąze?

Gość leonard
chetnie bym się z Tobą "zamienił " gdyby było można my z żoną żałujemy że w Twoim wieku nie "wpadliśmy" Może kiedyś znajdziesz pozytywy tej sytuacji

Gość weronikaikot
ale uzyliscie prezerwatywy?

"Zabezpieczalismy, niewiem jak to sie stalo. Boze mam dopiero 20 lat" Taaa ... już to widzę. Tak to jest jak sobie gość bez gumy chce podymać bo zdąży wyciągnąć a dziewczyna bez żadnego pojęcia o antykoncepcji ale za to wpatrzona w chłoptasia jak zakonnica w Jezusa na obrazku. Już po twoich studiach - nie będzie na nie czasu chyba, że rodzina zamiast ciebie zacznie dzieciaka wychowywać - w co wątpię. "Chlopak byl oczywiscie w wielkim szoku" Kto by przypuszczał, że nie zdąży wyciągnąć na czas :D

Facetowi też nie wróżę sukcesu - zamiast się dalej kształcić to będzie musiał na dziecko zarobić więc kierownik działu z mięsem w Auchan to maks na co może liczyć.

"nie preferuje spotkan z neiznajomymi" Każdy kogo znasz był kiedyś nieznajomy.

"Kto by przypuszczał, że nie zdąży wyciągnąć na czas" :D

Gość atttttttt
Darker - nie strasz dziewczyny. ja urodziłam w wieku 18 lat i skończyłam studia, ojciec dziecka również. żadne z nas nie pracuje w oszołomie. po co ją jeszcze stresujesz? zabawa taka?

Gość frustracja sięga zenitu
hahaha Darker, na pewno bedzie miał lepsze życie od Ciebie :)

a może to nie ciąża tylko wzdęcie? :P u lekarza panna byłaś?

"Darker - nie strasz dziewczyny. ja urodziłam w wieku 18 lat i skończyłam studia, ojciec dziecka również." To nie komuna - nie każdy ma tak samo. "po co ją jeszcze stresujesz? zabawa taka?" Jest taki dowcip: Przychodzi baba do lekarza po diagnozę; - Panie doktorze i co to jest? - Niestety ale Rak. - I co ja mam teraz zrobić? - Zalecam okłady z błota. - Pomoże? - Nie, ale przyzwyczai się pani do ziemi.

"hahaha Darker, na pewno bedzie miał lepsze życie od Ciebie" Jeśli chodzi o dostęp do dupy to z pewnością tak.

Gość dffrefrgrgt
ciekawi mnie jak się zabezpieczaliście... kolejna którą ''zawiodła'' tabletka przez własną głupotę?

Gość frustracja sięga zenitu
no nie oszukujmy się, bez tego nie ma życia :D

Gość atttttttt
Darker - a ja uważam, że jeśli mi się udało, to niby dlaczego komuś innemu ma się nie udać? wszystko można osiągnąć jeśli się chce. a dowcip stary i mało śmieszny. poza tym, to życie człowieka, a nie kawał. empatii życzę

Dziewczyno, rozumiem, że jesteś w szoku, ale ciąża i dziecko to nie koniec świata :) Jeśli martwi Cię jedynie Twój młody wiek i co powiedzą rodzice, to nawet nie zawracaj sobie tym głowy! Jeśli nie masz wątpliwości, że zadbasz o dziecko i będziesz je kochała - to nie ma czym się martwić :)

"wszystko można osiągnąć jeśli się chce" Jakoś zabezpieczyć się nie potrafiłaś. "ciekawi mnie jak się zabezpieczaliście... kolejna którą ''zawiodła'' tabletka przez własną głupotę?" Bo pewnie myślała, że jak raz nie weźmie to nic się nie stanie a lekarz to się nie zna :D "ciąża i dziecko to nie koniec świata" Początek końca. "Jeśli martwi Cię jedynie Twój młody wiek i co powiedzą rodzice, to nawet nie zawracaj sobie tym głowy!" Zwłaszcza jeśli utrzymujecie się sami :D

Gość atttttttt
Darker - a wpadłeś/aś na to, że zabezpieczenie czasem zawodzi? czy za trudne?