Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka SrejkA

Ile czekać na znak od faceta???spotkanie

Polecane posty

Gość hejka SrejkA
ach przy poznaniu panny zasugerowała miłość od pierwszego wejrzenia:) Kocham ja:D

Gość vcbnm
A jaka to różnica? Poszukaj innego tego kwiatu pół światu!

Gość hejka SrejkA
no sorki,ale w takiej sytuacji jest różnica.Jeśli ktoś sie nie odezwał ,bo zgubił tel a nie odezwał ,bo kogoś poznał. Nigdy nie szukam:)znajdują się sami.Tylko rzadko kiedy wpadają mi w oko:)

Gość .hrabia.
Jak sami się znajdują? jesteś lepem na obojętnych facetów?

Gość hejka SrejkA
A wyobraź sobie,ze to nie ja inicjuję wszelakie znajomości damsko męskie tylko faceci właśnie.A problemem jest to,ze to ja im się podobam a nie oni mnie:)I to tak pół na pół wygląd z usposobieniem.

Gość .hrabia.
Sami podchodzą i zagadują?? ale ty jesteś cudna..potem cię każdy zostawia taki masz cudowny charakter. :-) powiem tobie Aśka tak ; skończ się szmacić,zajmij się w końcu swoimi dziećmi,odszukaj ich ojców,zrób porządek ze swoim życiem,bo żal twojej matki ,że musi za ciebie dzieci wychowywać,i patrzeć jak co chwila inny amant się przewija.Skończ pisać te brednie na kafeterii. A jak cię tak mocno pizda swędzi kup sobie wibrator ,bo tylu partnerów sexualnych co miałaś to wstyd i to matka która ma dwójkę dzieci wstyd i hańba. To tyle z mojej strony .

Gość fkjldjfdsjflksjfsl
i jak ? odezwal sie?