Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzynkaaa

operacja plaskostopia

Polecane posty

Gość kuzynkaaa

Szukam po całym necie informacji na temat operacji płaskostopia i nigdzie nie mogę znaleźć danych. Dziecko mojej kuzynki - 6 letnie ma mieć operację płaskostopia i ona zwróciła się do mnie o znalezienie informacji na ten temat. Ma mieć wszczepione implanty a później rehabilitacja. Te implant mają być wszczepiane na koszt NFZ a nie wie jak z rehabilitacją, czy NFZ też pokrywa koszty. Może czyjeś dziecko miało przeprowadzaną operację. Chcę dokładnie wiedzieć o przebiegu, ile trwa pobyt w szpitalu, później rehabilitacja, jak długo dziecko jest unieruchomione. Będę wdzięczna za cały opis leczenia i ponoszonych kosztów przez rodziców.

Gość moje dziecko mialo taka
poeracje ale za wiele nie moge ci pomoc bo nie byla ona robiona w polsce ze co na marginesie dziekuje Bogu

Gość kuzynkaaa
jak możesz to napisz jak długo dziecko jest w szpitalu i czy później bardzo cierpi, być może u nas będzie podobnie

Gość kuzynkaaa
czy nie ma więcej takich dzieci, czy tylko mojej kuzynki cierpi a takie płaskostopie, wynika ono z jego wcześniactwa, urodzony w 7 miesiącu. Dziwne, wynika, że to jest tylko jeden przypadek na tyle urodzonych przez tyle lat dzieci.

Gość kuzynkaaa
ponawiam

Gość malenkkaa
tez chciałabym coś wiedzieć na ten temat, mam podobny problem z moim dzieckiem

Gość jestem osobą dorosłą i również
mam płaskostopie i pierwsze słysze o operacjach, to chyba tylko w szczególnych przypadkach jest wskazana? moje dziecko jakoś tak koślawo chodzi wybieramy się do ortopedy bo nie wiem czy to jest jakaś wada

Gość gość
Skoro nie operacja, to w jaki sposób można wyleczyć płaskostopie?

Gość gość
Mozna probowac pozbyc sie plaskostopia do momentu zakonczenia wzrastania ( buty ortopedyczne, cwiczenia ). Pozniej w gre wchodzi tylko operacja. Mam 20 lat, jestem 8 tygodni po zabiegu korekcyjnym ktory trwal 30-40min. Wszystko opisuje na swoim blogu hyprocure-polska.blogspot(kropka)com Zapraszam :)