Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiąca słuchać głośna muzykę

Przymusowa przeprowadzka, nobo chyba innego wyjscia niema...

Polecane posty

Witam, muszę się wyzalic...od 4miesięcy mieszkam z chłopakiem pod wawa 150km od domu ,wiodlo nam się bardzo dobrze az do niedawna kiedy zaczęła mu sie przesuwac praca i od tamtego czasu zaczęlismy przesuwac zapłatę za czynsz. mamy jeszcze kredyt który wzięlismy na wyprowadzke którego też nie zapłacilismy, już mamy 2raty do tylu:(ostatnio doszlismy wspólnie do wniosku ze musimy wrocic do swoich domów żeby się odkuc z kasa, rozmawialismy już z wlascicielem i poinformowalismy go ze musimy się wynieść bo niemamy kasy, nie był zadowolony bo umowa była podpisana na rok. dopiero teraz do mnie dociera gdzie muszę wrocic, do domu w którym ojciec męczy mnie psychicznie właśnie dlatego tak szybko zamieszkalismy ze soba, potrzebne nam 3tysiace na już :( myslalam dziś czy może nie zagadac z wlascicielem czy mógłby poczekac jeszcze troche na te czynsze ale boję się ze się nie zgodzi a tak bardzo nie chcemy się stąd wyprowadzac:( rodziców niemamy bogatych żeby nam pomogli, niemamy Skad wziac tej kasy, może mi coś poradzicie? oboje nie chcemy tam wracac:(

Ja nie pracuje bo zajmuje się domem Chcialam zacząć szukac pracy ale skoro wyszlo jak wyszlo ze musimy się wynieść to to bez sensu. kolejne kredyty nie wchodzą w grę napewno :(

jesteście dziećmi,ktorzy robią sobie zabawę w dorosłe życie.. wyprowadziliście się,zeby uciec ze swoich domów rodzinnych tylko i wyłącznie

Trzeba było się szybciej zająć szukaniem pracy. Co Ty w tym domu robisz ze nie mozesz pracować, domem się zajmujesz? Jakbyście mieli dziecko to bym zrozumiała, ale tak?

Gość A może by hrabiank
A może by hrabianka do pracy poszlą, wyżej sra niż dupę ma, domem sięzajmuje dobre sobie:D. Tatuś dręczy oh naprawdę, takeigo obiboka to powinien kablem prać i do domu nie wpuszczać, nierób jesteś i w dorosłe życie chcesz się bawić.

Przedluza praca to znaczy ze mial od ktoregos tam zacząć a deweloper ciągle przesuwa terminy bo on wykonczeniowke robi.

Mam dziecko ale od miesiąca jest u biologicznego ojca odkad zaczely nam się problemy , nie wiedzialam ze to wszystko tak daleko zajdzie dlatego nie szukalam na szybko pracy.

zajmujesz domem? toć mówisz, że wynajmujecie mieszkanie nie macie dzieci jakim domem?co można robić w tym domu? sprzatać i ugotować obiad? szkoda, że nie pomyślałaś wcześniej znajdź pracę na kasie w markecie dogadajcie się z właścicielem, że będziecie spłacac mu zadłużenie po trochu a do banku pismo o przesunięcie płatności na kilkka miesięcy banki wolą iść na rękę niż później zajmować się windykacją

Co teraz pobesztacie mnie ze jeszcze dziecko mam z innym i Mieszkam z innym i do tego mam kredyt. a dziecko oddalam bo jest kolejnym problemem o nie nie to nie tak :)