Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gtagtd

tak was czytam i zaczynam czuc sie mega grubo 60 kg 165 cm

Polecane posty

Gość Gtagtd

Tak zle?

Gość tak normalna waga
nie jestes chuda ani gruba :-)

wcale nie tak źle :) kilka kilo za duzo (około 5 kg), ale nie ma tragedii, tez kwestia jak sie czujesz i jak wygladasz, bo liczby nei oddaja kondycji i wygladu :)

Gość Gtagtd
Czulam sie ok dopuki nie przeczytalam o modelce bielizny z lidla:o

Gość Gtagtd
jaja sobie robisz z tym tyciem

Gość W205
Fiku-zdurnialas? Dziewczyna ma wage w normie, nie czepiaj sie-ciekawe, jak Ty wygladasz, trolu kafeteryjny.

Gość Kasiaxd
Czulam sie ok dopuki nie przeczytalam o modelce bielizny z lidla A co przeczytałaś o tej modelce??? Mysle ze dobrze ważysz :D

Gość szdcxfvbnfddf
bo jesteś gruba, kiedy ja mając 170 ważyłam 65 czułam się gruba i wuglądałam grubo, na szczęście schudłam 🖐️

nie czepiam się, waga jest w normie, ale do zgrabnej sylwetki brakuje jej trochę (kilka kilo w dół), bynajmniej nei uwazam jej za grubą :)

Gość wyglądam podobnie :/
"Czulam sie ok dopuki nie przeczytalam o modelce bielizny z lidla" Sorki za zepsucie humoru, to mój temat :P

Gość wyglądam podobnie :/
"Czulam sie ok dopuki nie przeczytalam o modelce bielizny z lidla" Sorki za zepsucie humoru, to mój temat :P

Gość Evvvvvka
najprostsze obliczenie wagi dla szczupłej, zdrowej dziewczyny, nie uprawiającej wyczynowo sportu: wzrost - 110. W kazdym podreczniku o dietetyce jest o tym wpomniane. Norma bmi ma szeroki zakres, od granicy anoreksji po granice nadwagi a powyzszy schemat u młodych kobiet prawie zawsze wskazuje szczupłą i zdrową sylwetkę

Gość a ja na to............
Ok, to ja mam 156 cm wzrostu i dla mnie idealna waga, wg tych wyliczen wynosi 46 kg. Wazylam tyle przed ciaza, ale... wygladalam jak dziewczynka z taka waga. Zero pupy, waziutkie biodra (piersi jedynie mialam 70 D). Teraz waze 53 kg i czuje sie swietnie, fajnie wygladam, maz jest wniebowziety a i inni faceci ogladaja sie za mna. Uwazam, ze dopiero teraz wygladam zdrowo. Zreszta mam kolezanke, ktora jest mojego wzrostu i wazy tyle samo, a nasze figury sie roznia nieco od siebie (ona ma bardziej chlopieca, male piersi). Wiec nie ma co uogolniac, ze kazda kobieta bedzie zdrowo wygladac stosujac sie do wyliczenia wzrost-110.

autorko - grunt to ze akceptujesz sama siebie;-)

Gość Kasiaxd
A dowiem sie wogóle o co chodzi z ta modelka z Lidla????

Gość 53 i 170 i czuje sie grubo
brzuch mam taki sflaczaly, spory i wiszacy, uda jakbym wazyla conajmniej 70 kg :O

Gość a ja na to............
Babeczka z linku calkiem calkiem-normalna jak na moje oko. Ale oczywiscie nie chudzielec, wiec co niektore osoby, majace fizia na punkcie kultu ciala, moze razic.

niby dużo, ale ważniejsze są wymiary. sportsmenki ważą dużo, a wyglądają szczupło, sama wiesz, czy masz fałdy tłuszczu czy jędrne ciało. jak to drugie, to luzik. jeśli to pierwsze - poćwicz, a na pewno nie będziesz wyglądać źle i nieco zrzucisz.

Waga i wzrost sama gówno daje. Można znaleźć 20 różnych kobiet z taką wagą i wzrostem i każda będzie wyglądać inaczej.