Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan666

Do czego byście się nieprzyznali swoim partnerom/partnerkom?

Polecane posty

A kurde, chyba jestem senny, dopiero teraz zauważyłem, że wy to 2 różne:) To pomóżcie. Więc jak najlepiej podszkolić?

No trochę tam lodów wylizałem, ale nigdy ich nie robiłem, więc jakie to doświadczenie:)

Nie mam żadnych tajemnic, bo niczego się nie wstydzę, od porozrzucanych skarpetek, po to że nie chodzę co niedziela do kościoła, chociaż może krępować obrazek z mojej pierwszej komunii świętej, nad łóżkiem, gdzie przy bliższym rozluźnieniu, może dojść do aktów nierządu i marnowaniu energii na odbywanie stosunku. :) A najlepszy jest widok jak otwiera lodówkę, bo po nocy wyobraziła sobie że może zostać na dłużej :D :D ...

Tak, za słabo i nie sięga ustami tak daleko, jak bym chciał. Nie chce też próbować pod kątem, żebym mógł się poobijać o policzki... Ja mogę ją lizać godzinami, gdzie i jak tylko chce i bezwzględnie stosuję się do wskazówek, tylko, że... ona tego nie lubi;)

Arnold musiałabyś ją poznać:) Ja przed tym, jak ją spotkałem, nie miałem pojęcia, że tacy ludzie jeszcze istnieją;)

Gość najlepiej
ją zmień

To jest temat na szerszy wywód, który: a) raczej nikogo nie zainteresuje, b) jest na tyle intymny, że nie pasuje do formuły forum

Nie wyobrażacie sobie, jakie to trudne, zostawić człowieka o takim sercu...

Stary, ale pomyśl też, że kobiety co miesiąc przez tydzień krwawią, a jednak nie umierają. I jak tu im ufać panie premierze, no jak?

Ale w tych opowieściach nie znalazłabyś wrażliwości, a raczej sporo humoru - dla mnie osobiście czarnego;) Ale jak mówiłem, nie na forum.

Gość 100% woman
no i pojechali...a ta ciekawie sie zapowiadalo...

Byłem normalnie poczęty, w dziewięć miesięcy i na świat przyszedłem w najbardziej przygnębiającym przesileniu i takiej zimowej pustyni że o życiu mowy być nie może. :) Uśmiech to dla mnie wysiłek, dlatego noszę różnego rodzaju maski by się przystosować i przeżyć w świecie szczęśliwych ludzi, którym gówno podane w sreberku wygląda jak czekolada a rzut na napoje cytrynowe firmy "Zbyszko" to jedyna forma na udane święta i to nie tylko w Radomiu... Gruz cyganom zapodają a sami :O :O kurrwa elita światowa.:O :O

Nowy, przyznaj się. Też kradłeś Zbyszko w Radomiu, ale już nie na wizji :D

Wysłałem, ale jednak nie byłem w stanie oddać tego wszystkiego za pomocą liter, może dlatego, że jestem zmęczony...

Ja rzucam kamieniami w żydów w Łodzi. Trochę bruku zostało, to jest się czym popisać. :O Kiedyś nie na sianie a na bawełnie i to z pierwszej ligi można było się pokochać ale tylko patrzeć jak i u nas w mieście zaczną się rzucać na wodę gazowaną, jak pies na kość. To koleś wypromował swoje miasto. :O Już nie piździ jak w kieleckim, tylko pachnie chytrością w Radomiu. Przegrane miasto :O współczuję chytusy :P :P

Kto jest z Radomia, bo chcę Wam się roześmiać prosto w twarz, za skuteczną promocję miasta, gdzie już chyba ptaki zawracają a to było do tej pory było o Lublinie. :) Lubelak, trochę odetchnie ;) 🖐️