Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleta

leczenie kanałowe

Polecane posty

Gość oleta

Orientujecie się może ile mniej więcej może kosztowac? W lecznicy publicznej. Podejrzewam że mnie to czeka w poniedziałek bo 2 tygodnie temu wylądowałam na pogotowiu dentystycznym i mi zatruli zęba. Za dużo mi nie powiedzieli co i jak więc mogę tylko podejrzewac że będzie kanałowe. No i chciałabym wiedziec na jakie koszta się nastawic

Gość oleta
Nikt nie wie? :(

Gość cuuukierek
leczenie kanalowe nie jest refundowane ja za gorna 6-tke placilam w sumie ok 600 zł to i tak tanio bo sa gabinety gdzie koszt to ok 1000

Gość inzynier serwisowy//zablok
To ty zdychałaś z bólu ?? przecież ci tam wszystko opisałem.

Gość inzynier serwisowy//zablok
Naprawdę opisywałem to tu z 50 razy. Obecnie zębów się nie truje i robi się na raz max 2 za max 240pln. Przy użyciu endometru. Na raz jak w pracowni jest RTG. Z truciem jest więcej problemu niż roboty. Nie mówiąc już o ludziach uczulonych którzy potem wyją 2 tygodnie.

Gość oleta
No ale co ja poradze że mnie zatruli, ja nawet nie kontaktowałam nie miałam pojęcia co mi tam robią i o co tak na prawde chodzi. Nigdy mnie zęby nie bolały aż tu nagle jakiś atak i się okazuje że mam wielką dziurę.

ja zapłaciłem tylko 120 zł za wypełnienie kanału w górnej piątce. Uff dobrze że był jeden bo czasem są tam dwa a wówczas za każdy dodatkowy kanał płaciło się 90 zł. Znieczulenie i zdjęcie rtg miałem na nfz choć też się za to płaci. Plombę wziąłem zwykła bo nie stać było na luksusy. Grunt że nic nie bolało :)

Gość den_med
Moja 7 miała 3 kanały. Akurat robiłam w prywatnym gabinecie. Kosztowało mnie to w sumie 500 zł. Koszmar.