Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pary bez dzietne

tez tak macie?

Polecane posty

Gość pary bez dzietne

moja szwagierka od kad urodzila synka ma 8 mc tesciowie wola jezdzic do córki do wnuka niz do nas ,do syna swojego przykre to troche bo my nie mamy dzieci no tak ale po co do nas beda przyjezdzac ( mieszkaja blisko) my odwiedzamy ich na tyle ile mozemy ale szwagierka tez jest taka ze liczy sie o na i jej czubek nos chodzby dzis urodziny je meza tesciwie sa nas nie zaproszono jak co roku u nich jest zwyczaj ze sie nie prosi ale mimo wszystko nie wpraszalismy sie bo moze nie zycza sobie nas widziec i tak to wyglada przykre to troche czy u was jest podobnie? czy tylko u nas utrzymujecie kontakty ze szwagierkami rodzenstwem meza?my czujemy sie troche gorsi bo nie mamy dzieci po niekąd

Gość Pelargonia Sierpniowa
ale rażą te twoje błędy...

Gość owpfv
nie da się tego przeczytać, a co dopiero zrozumieć...

Gość pary bez dzietne
pisze z tel na szybko jak cie nie interesuje to nie odpisuj, a zbędne komentarze sobie daruj

Gość u mnie tez podobnie
my też utrzymujemy kontaktów ze szwagierka jesteśmy w konflikcie niestety nic nie zrobisz a dlaczego nie macie dzieci?

Gość u mnie tez podobnie
nie utrzymujemy

Gość Pelargonia Sierpniowa
na forum ciąża macierzyństwo to pewnie wiele osób bezdzietnych nie ma, ale moze akurat.

Gość mireczkowaata
fajne forum sobie wybralas..nie powiem. A apropo uwagi wyzej, mi tez sie dziwnie czyta taki stos błędów, a co ma piernik do wiatraka - czyl ito ze piszesz z telefonu?? z niego sie latwiej pisze z błędami czy jak?!

Gość a co a cooo
Pelargonia Sierpniowa a co ci to przeszkadza ze autorko pisze na tym forum tylko dlatego ze nie ma dzieci? czep sie swojej dupy i patrz jak ty piszesz i sie wypowiadasz!

Gość ulkkakulla
omg - też nic nie zrozumiałam :/ masakra

Gość ha ha normalnie jebnąć można
piszesz jak analfabetka, nosz ku....

Autorko zacznij używać przecinków i kropek. Poniekąd rozumiem teściów, że ciągnie ich do wnuka, pewnie też wychodzą z założenia, że po co mają wam na głowie siedzieć, jesteście młodym małżeństwem, póki co bezdzietnym więc może myślą że po prostu chcecie się wyszaleć.. A co do szwagierki, to nie wiem jakie w rodzinie panują zwyczaje, ale lepiej by wyglądało, gdyby zadzwoniła i spytała czy się do nich wybieracie (jeśli już nie chce oficjalnie zapraszać)

Gość pary bez dzietne
hmm nie jesteśmy bezdzietni z wyboru

Gość piskoolina
Wydziwiasz. To zaeen ewenement,ze ciagnie ich d wnuka. a wy to mlode malzenstwo,w domysle zabiegane i chcace miec spokoj. ni sadze,zeby kos was strasznie klasyfikowal pod wzgledem posiadania dzieci. Zamiast stroic fochy,zaproscie rodzine so siebie. a jak sie u was jezdzi na urodziny bez zaposzenia,to co sie dziwisz,ze nie zaczeli nagle zaproszen rozsylac? skad oni maja wiedziec,co wam w glowi siedzi? Moze pomogloby troche wiecej zwyklej zyczliwosci i wympatii zamiast zawisci i zlosci