Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moulin

On 19, ona 27. Czy taki związek ma szansę?

Polecane posty

Gość vfssds
moulin Zalezy gdzie mieszkasz , w Polsce ?

" moulin Niestety tak... od 12 roku życia obracał się w destrukcyjnym towarzystwie. I szczerze mówiąc wyszalał się jak nie jeden co dopiero wkracza na drogę imprez." ze tez wiekszosc mysli tak dziecinnie - i stabilizacji przeciwstawia jedynie imprezy;-)) mowiac o tym ze 19-latek jest jeszcze za mlody nie mialam na mysli jego zamilowania do imprez - stabilizacja to cos innego nie unikanie impraz;-))

Gość wszystko zalezy od Was
powodzenia

Gość do Moulin
To bądź z chłopem tak sobie bez poważnych zobowiązań, seks i tyle.

mlodzi chlopcy szaleja za laskami starszymi - bo seks dobrze tu dziala, gdy wychodza z tego wieku - zwykle zwiazek postzregac zaczynaja inaczej;)

Gość karinnnka
rzuci cię to jasne i jeszcze będzie się z ciebie wsrod kumpli nabijał,że zaliczyl taką "mamuśkę" i po co ci to? skoro obracał się w złym towarzystwie od najmłodszych lat to jet wypaczony psychicznie i nie stworzy z toba udanego związku ,z czasem nie będzie chciał pracowac i różne takie.może on szuka matki a nie kobiety? 19 latek nie potrafi prawdziwie kochac ,mężczyzni dojrzewają pózniej od kobiet ,dla niego jeszcze ten czas nie nadszedł ,miłośc ,prawdziwa miłosc ,jeszcze przed nim,zobaczysz będziesz cierpiec.

Gość ror masz rację
tak własnie jest DOBRZE SIĘ CWICZY NA STAREJ PICZY

Gość karinnka, ale bzdury na matke
to musialaby byc roznica ok. 20 lat, dziecko do ksiazek i naucz sie troche biologii

co za bzdura, ze 19-latek nie umie kochac:o. kiedys 90% zakochiwalo sie i wychodzilo za maz w tym wieku!

" [zgłoś do usunięcia] ror masz rację tak własnie jest DOBRZE SIĘ CWICZY NA STAREJ PICZY" wiem ;-) bo sama jako 26-latka postanowilam zrobic cos dla spoleczenstwa i podzielilam sie altruistycznie doswiedzceniem z 18-latenim intruktorem zeglarstwa ;-)) szalenie mile doswiadczenie dla obu stron ;-) wspanialy 3 -tyg romansik;-)

" karinnka, ale bzdury na matke to musialaby byc roznica ok. 20 lat, dziecko do ksiazek i naucz sie troche biologii" moim zdabniem ona mu zaczyna juz nieswiadomie matkowac - wypowiedajac sie z aniego - czyli traktuje go tak jakby nie wierzyla ze on moze myslec niezaleznie;-)

gdzie Autorka wypowiada sie za faceta?? nakresla sytuacje i tyle

" [zgłoś do usunięcia] karinnka, ale bzdury na matke co za bzdura, ze 19-latek nie umie kochac . kiedys 90% zakochiwalo sie i wychodzilo za maz w tym wieku!" akilkaset lat wstecz dzieci rodzilo sie w weiku 13 lat;-) to dzisiaj jest tak sieczka mozgu ze 13-latka jest niedojrzala;-) skoro macica jest gotowa to mozg tez da rade - co innego, ze spoelczne normy nie pozwalaja wiec np.rawo chroni 13-latki przed odpoiedzialnoscia itd. tyle zekiedys zylo sie ok 40 lat;-) a w poprzednim syetemie w pl - wychodzilo sie za maz w wieku 19 lat, i "milosc" mijala po roku tyle ze rozwiesc sie nie bylo jak;-(

"karinnka, ale bzdury na matke gdzie Autorka wypowiada sie za faceta?? nakresla sytuacje i tyle" napisala ze obydwoje chca stabilizacji - bardzo watpliwe w przypadku 19-latka;-) a poza tym inaczej sie kocha w wieku 15 lat, inaczej w wieku 25 lat, 35 lat, czy 60 lat - kazdy wiek kocha na swoj sposb i inne potrzeby eksponuje, ze tak powiem;-)

19 latek jest dorosly zarowno teraz jak i kiedys i za swoje czynz ponosi odpowiedzialnosc jak dorosly tak samo jak 40 latek kiedys i dzis

przy okazji znam bardziej niedojrzalyc 40 latkow niz 19 latkow

ale 19-latek i 40-latek maja rozne potrzeby w zwiazku - prawnie sa dorosli, ale prawo i normy spoelczne to wytwor czlowieka a wiec mody - a ja pisalam o biologii;-) widze ze sie pogubilas ciutke ;-)

napisala, ze oboje chca stabilizacji dlatego, ze oboje pewnie na ten temat rozmawiali i maja takie podejscie, przeciez nie zgaduje ani nie wrozy z fusow:o???

ja tez pisze o biologii, czytaj ze zrozumieniem;)

" [zgłoś do usunięcia] karinnka, ale bzdury na matke przy okazji znam bardziej niedojrzalyc 40 latkow niz 19 latko" twoi nieznajomi nie stanowia zadnej grupy dla celow socjologicznych - wiec nie rozumiem po co o tym piszesz;-) ja znam 60-latka ktory zyje bardziej kolorowo niz wiekszosc 20-latkoww - czy to oznacza ze wszyscy 60-latkowie sa bardziej aktywnie od wszystkich 20-latkow np.w sporcie?;-) skad takie niedoedukowane myslenie bierze?;-)

tak samo jak twoi, skad takie niewydeukowane myslenie:o? btw na 99,9% jestem bardziej wyedukowana od ciebie:D 🖐️

"karinnka, ale bzdury na matke napisala, ze oboje chca stabilizacji dlatego, ze oboje pewnie na ten temat rozmawiali i maja takie podejscie, przeciez nie zgaduje ani nie wrozy z fusow ???" albo widzi te fakty ktora sa dla niej wygodniejsze;-) i im przypisuje wieksza wage ;-) dlatego sadze ze wypowiedania sie w imieniu drugiej osoby oraz za nia jest uprzedmiotowywaniem jej;_) "karinnka, ale bzdury na matke ja tez pisze o biologii, czytaj ze zrozumieniem" nie papuguj moich wypowiedzi -nie idz na latwizne;-)

"karinnka, ale bzdury na matke tak samo jak twoi, skad takie niewydeukowane myslenie ? btw na 99,9% jestem bardziej wyedukowana od ciebie" whatever makes you feel happy;-)) i tak - oczywiscie ejstes bardziej wyedukowana ode mnie i od kazdego innego ....widac to z twoich postow;-)) mam nadzieje ze ulzylam twojemu napieciu?;-)

rozbawilas mnie, po raz 2 intelektualne pudlo z twojej strony:D na prawde potrzebujesz sie doedukowac i to obszernie;) z psychologii zero, z biologii, socjologgi i prawa rowniez;):D

si ja, ide szulkac rozmowcow stanowiacych wieksze wyzwanie intelektualne;):D 🖐️

uderz w stol a nozyce sie odezwa, zawsze to powtarzam;-) "rozbawilas mnie, po raz 2 intelektualne pudlo z twojej strony" nie moglam spudlowac bo nie zgadywalam, a nie zgadywalam bo nie spcejalnie zajmuje mnie twoja osoba;-) a ze cie rozbawilam? to fajnie lubie u innych wywolywac usmiech na twarzy;-) nie musisz dziekowac;-) "karinnka, ale bzdury na matke si ja, ide szulkac rozmowcow stanowiacych wieksze wyzwanie intelektualne " powoadzenia - bo ja i ty rzeczywiscie jestesmy na innym poziomie;-)

Gość hbow,,,,,,,,,,
czemu sie nad tym zastanawiasz, dlaczego nie cieszysz sie chwilą? Czemu wy kobiety tak bardzo boicie sie rozstań? porzucenia? Chłopak 19 lat to jeszcze dzieciak ale 10 lat różnicy w późniejszym wieku to juz jest prawie niezauważalne. Niedawno odeszłam od męża prawie 15 lat młodszego a powodem był alkohol, wiek nic nie miał do rzeczy.

Gość o rajciuu
Moulin że niby co,że niby 19 latek pragnie stabilizacji ?:-) to jakiś nienormalny 19 latek,który zamiast poszalec i pozmieniac sobie troszkę dzewczyn aby później mieć jakieś doświadczenie,to chec się niby związać z prawie 30 tką :-)

z 30-tkami tez sie dobrze zdobywa doswidczenie;-) w koncu czego moze go nauczyc 18-latka?;-)

Gość o rajciuu
Moulin te,27 latko,zamieszkajcie razem ze sobą.Niech ten 19 latek zacznie pracowac no i uczyć się do tego.Niech wam sie jeszczedzecko trafi :-) to zobaczysz jak ten 19 latek od ciebie zwieje ,albo go wyrzucisz:-) Co za głupawa z ciebie juz prawie stara baba aby się wiązac z 19 latkiem :-)