Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to i ja coś dopowiem

seks 23dni po porodzie...czy któraś z Was spróbowała tak szybko?

Polecane posty

najpierw mnie poniosło, a teraz się boję czy sobie nic tam nie zrobiłam. niby nic nie bolało, ale... nie pękłam, nie było nacięcia, przez ostatnie dni lekko plamiłam, a wczoraj i przedwczoraj zero krwi...zastanawiam się czy coś mogło się stać, bo przecież połóg trwa 6tyg...co się w tym czasie dzieje z pochwą, szyjką?

Gość fencyklidyna.
Fuuuuuuj. Zaraz żygne

ojjj jaka/i wrażliwy hahaha, a rzygaj:p

Gość fencyklidyna.
Sory ale ja nie wyobrazam sobie zeby mi facet mial wsadzac do takiego syfu fiuta. Rodzilam wiec wiem jak to wszystko wyglada

Raczej bym się martwiła czy w środku było wszystko zagojone. Bo można się infekcji nabawić . Obserwuj się czy sie jakieś upławy nie pojawiły,

Gość jihyugtgthujk
jeszze sie dobrze pizda nie wygoiła a już sie ruchac chce hahha

Gość a nie moglaś mu
po prostu obciągnąć tylko musiał koniecznie ci wsadzić chooja w tę poporodową rozpadlinę ? :O Normalna jesteś ? :O

Gość to i ja cosik powiem
Idź jutro do ginekologa i zrób usg. Nikt nie siedzi w Tobie żeby wiedzieć czy wszystko ok. Moim zdaniem ryzyko jest spore,bo wszystko jest świeże. Ale równie dobrze może być ok. Lecz nikt Ci tego nie powie ze 100% pewnością-jedynie lekarz po badaniu.

Gość ja nie mialam zadnej rozpadlin
y...widze, ze tu sami znawcy, pewnie jakies sfrustrowane pizzddy, ktorych facet nie bzyka i im gul skacze. autorko, ja tez sie kochalam 3tyg po porodzie i wszystko bylo ok, moim zdaniem nie masz sie czym martwic. jesli nie bylas szyta i nie mialas zadnych problemow, nie masz krwawienia to co sie moglo stac. nawet cie nic nie bolalo. nie przezywajcie tak idiotki, widac ze wiekszosc debili z prymitywnymi tekstami sie tu udzielaja:o

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic CI nie bedzie autorko, spokojnie.. jak nie bolalo i nie krwawilo to nie masz sie czym przejmowac.

Gość panikary....
jeśli czułas się ok i miałaś ochotę to znaczy, że twój organizm był gotowy. Jak czytam czasami, że 6miesięcy i więcej sie nie kochały po porodzieto dopiero masakra.

E tam ja to robilam 2 tyg po porodzie i bylo spoko:) no fakt mialam cesarke ale krwawienie itp wyglada tak samo.

Gość klasj
Z medycznego punktu widzenia połóg trwa od 6-8 tyg i w tym czasie nie powinno się współżyć.

Gość ja tez wspolzylam
2 tyg po porodzie i tez co prawda mialam cesarke, ale wszystko bylo ok.. moja szwagierka w dniu wyjscia ze szpitala od razy poszla na całosc (tez cesarka)

Gość włącz myślenie-to nie boli
Idź do gina na badanie to będziesz miała pewność. Połowa napisze że ok,połowa że umrzesz... Chcesz być pewna? Zbadaj się! A potem się dziwią,że po roku od porodu wychodzą jakieś komplikacje :O gdybyś pytała czy jesteś w ciąży to 99%by ci kazało zrobić test, betę lub iść do lekarza,więc czemu w takiej sytuacji tylko jedna wypowiedź była taka? A reszta przesciguje się w podawaniu kto kiedy współżył... każda kobieta jest inna. Idź do gina i się zbadaj.