Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabuszkooooo

Czy to że ładnie wygląda się w ciązy zawsze wróży chłopaka?

Polecane posty

Gość jabuszkooooo

Jak wyglądałyście w ciąży? Czy to prawda że dziewczynka urode zabiera?

Gość vrrreg
nie, ja w ciąży kwitłam, mam córkę.

Gość vrrreg
nie, ja w ciąży kwitłam, mam córkę.

Gość Kolejny przesąd.
Ja w ciąży wyglądałam dobrze i mam chłopaka ale moja bratowa też wyglądała naprawdę ładnie i ma dziewczynkę podobnie jak druga bratowa.A siostra ma 2 chłopców i w 2 ciążach nie wyglądała za dobrze.Pełno wyprysków napuchnięta...

Nieprawda- doskonale wyglądałam w ciąży a mam córeczkę.

Nie :) mi akurat cera i włosy sie poprawiły ale koleżanki które mają córki tez ładnie wyglądały w ciąży.

Gość Kamillkall
na początku ciąży wyglądałam wręcz promieniejąco :) ale pod koniec... cera nie ta włosy nie te... i jest chłopiec;) nie wierzę w takie coś, mówią też,że na dziewczynkę duzsłodkiego, a ja pochłaniałam słodkie i kwasne:) pozdrawiam

Gość Yogi Bear ;)
bzdura :P

ja tez mieszałam smaki i tylko w ciązy piłam kakao którego nie cierpie bo jest słodkie a urodziłam chłopca

Gość mama dwójki i żona
wyglądałam ładnie, mało przytyłam, nie puchłam w obu ciążach ale z synkiem przez pierwszy trymestr i połowę drugiego miałam wysyp krost na całym ciele. Z córeczką żygałam jak kot, z synkiem miałam okropne migreny. Z córką brzuszek jak piłka i wysoko, z synkiem niski podłużny.

Nieprawda, pamiętam jak moja mama była w ciąży i wyglądała tak jak zwykle a urodziła dziewczynkę. Ja też wyglądałam dobrze a urodziłam chłopca, więc nie ma zasady

Moze to zbieg okolicznosci,ale u mnie sie sprawdzilo:) z corka jedynie wlosy mialam ladniejsze,blyszczace,teraz sa troche przesuszone,a farbuje je na ten sam kolor od lat. Z corka mialam mase pryszczy,az wyladowalam u dermatologa,bo naprawde zle to wygladalo.teraz zero,ani jednego.nie puchne tez jak przy corce i duzo mniej waze a jem to,na co mam ochote:)

Gość Apasz:)
Tak, jeżeli dodatkowo spuchły Ci nogi, puszczasz bąki o zapachu lawendy i prawa powieka lekko CI opadła to na 100% jesteś w ciąży a płód jest ludzki w 50% płci męskiej

Gość to i ja cosik powiem
Nie to tylko taki przesąd jak z czarnym kotem czy rozsypaną solą. Ja z córką czułam się świetnie i wyglądałam świetnie, z pierwszym synem czułam się i wyglądałam fatalnie,a z drugim znów ciąża jak z bajki :) we wszystkich mało przytyłam i miałam tylko wystający brzuch. Wiadomo że będą przypadki gdzie ten przesad się sprawdzi-jak w mojej ostatniej ciąży,ale będą takie,gdzie będzie odwrotnie.

ja w ciąży wyglądam lepiej niż przed :D cera mi się polepszyła i wg każdy mi mówi, że promienieję, wszyscy wmawiali, że będzie chłopak a tu dziewczynka w drodze :) ]

Bzdury,ja mam dwie dziewczynki i chlopca .. W pierwszej ciazy wygladalam okropnie :) W dwoch kolejnych kwitnaco ,a byla to dziewczynka i chlopiec wlasnie ...