Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakazana88

Piersi

Polecane posty

Witam, Jestem tutaj nowa. Pisze do Was z problemem. A mianowicie mam rozstepy na piersiach, wsytydze sie ich bardzo. najbardziej tych na wewnętrznej ich stronie. niei wiem skad sie one wzieły, nigdy nie widziałam zeby były one fioletowe czy różowe (mam je nie tylko na piersiach ale te najbardziej mnie martwią) Nie wiem co z nimi zrobic, cza sa jakies zabniegi, które je zmniejsza, moj sa ewidentnie widocze (takie wgłebienia)wyczuwalne i widoczne. Czy któras z was tez tak ma? Jak sobie z tym radzicie i jak reaguja na to Wasi faceci? Dodam ze jeszcze nie rodziłam. Mam z ich powodu depresje (boje sie ze powstana nowe) Myslicie, ze 3 zabiegi mikrodermabrazji na nie polączone z masazem prózniowym jakos dadza efekty? Pomóżcie dziewczyny, Pozdrawiam, zdesperowana 24latka.

Gość mam ten problem
Nie usuniesz ich, zostaną na zawsze.

Gość nomnom
nie sądzę zeby cos się z nimi dało zrobić... mi się nie udało. Jak nie będziesz o nich mówić to nikt i9ch nie zauważy a już w szczególności faceci;) a zrobiły się pewnie od hormonów przy pokwitaniu.

ale to takie wgłęgienia, widac je szczególnie jak leże, na boku najbardziej. bez stanika tez delikatnie.