Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerfsgfghj

Macie swoje stałe kosmetyki?

Polecane posty

Gość gerfsgfghj

sprawdzone, np jakąś odżywke jedną jedyną którą zawsze kupujecie tej samej firmy, czy tusz do rzęs itp. Czy testujecie różne kosmetyki i nie macie jednego stałego w użyciu?

tuszu takiego perfect jeszcze dla siebie nie znalazłam, ale odżywki do włosów owszem: Wax na zmianę z maską mleczną firmy Mila juz od lat.

Gość stosuje kilka takich kosmetyko
jak: acne derm krem babydream szampon i plyn do kapieli bambino krem podklad cliniqa anti blemish

Gość mleko z cycyków
chyba nie

Gość mleko z cycyków
chociaż chwila, jest taki krem do którego wracam, teraz zauważyłam, a nawet w sumie kilka: krem brzozowy sylveco (na zimę wracam), krem alterra niebieski bezzapachowy

Hmmmm... podkład Dermacol wazelina Ziaja balsam do ciala Dove z połyskującymi drobinkami (na lato)

Betti gdzie kupujesz maskę mleczną Mila? dostałam ją kiedyś od kuzynki i teraz nie mogę jej znaleźć w sklepach

Gość stella...
podkład ten sam od kilku lat - Lancome TEINT IDOLE ULTRA. Do pielęgnacji stosuję LA ROCHE POSAY od dawna ale ostatnio odkryłam kosmetyki marki Korres- grecka firma, ma świetne kremy do twarzy i kosmetyki do makijażu też ma dobre